Neler Yeni

Bu hafta Bime gelen sandalye alınır mı?

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Merhaba, bime gelen sandalye alınır mı?

Fiyatı 279 TL.

Ekler

• Screenshot_20211211-183023_Chrome.jpg
    Screenshot_20211211-183023_Chrome.jpg
    328.7 KB · Hit: 112

equinoxx

80+ Bronze

equinoxx

80+ Bronze
E dostum adam bunu sormuş zaten. Lütfen böyle boş mesaj kasmaya çalışma
Pardon? Mesaj mı kasmaya çalışıyorum?? Hiç güleceğim yoktu ya. Gerçekten kafa yapınızı anlamıyorum.

Ürünün markasını/modelini belirtmemiş, ürün hakkında bilgim yok. Alınır mı diye sormuş ben de cevabımı vermişim. Neye nasıl cevap vereceğimi sana mı soracağım?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

equinoxx

80+ Bronze
E dostum adam bunu sormuş zaten. Lütfen böyle boş mesaj kasmaya çalışma
''Alınır'' ''Alınmaz'' diyip kenara çekilmemişim, kendi görüşümü belirtmişim. Bundan çıkarım yaparak sandalye türüne göre fiyat araştırması sonucu görüşünü şekillendirebilir. Bu zamana kadar mesaj kasmaya çalışmadım, çalışmam da.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu fiyat bandında alınabilir. Netten alacak olsan bu fiyatta kaliteli bir şey bulmak zor ama bunu en azından deneyip görebilirsin. O yüzden malzemesine, sallanıp sallanmamasına baktıktan sonra alınabilir.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Dostum sakın alma aynısından kullanıyorum sadece arkası düz değilde yuvarlak.Ayakları hiç sağlam değil,sırt kısmındaki yaylar hiç sağlam değil.Benimkinin ayağı kırık sırt kısmındaki yaylar kırık 6-7ayda bu hale geldi paranı biriktir sağlam bir şey al.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Dostum sakın alma aynısından kullanıyorum sadece arkası düz değilde yuvarlak.Ayakları hiç sağlam değil,sırt kısmındaki yaylar hiç sağlam değil.Benimkinin ayağı kırık sırt kısmındaki yaylar kırık 6-7ayda bu hale geldi paranı biriktir sağlam bir şey al.
Marka ayni mi sizin de? Ofisbazaar bunun markası. Para sorun degil ama koltuk araştırmaya fırsat bulamıyorum. Home office çalıştığım için kısa vadede çalışırken ve oynarken işimi görsün yeter

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Marka ayni mi sizin de? Ofisbazaar bunun markası. Para sorun degil ama koltuk araştırmaya fırsat bulamıyorum. Home office çalıştığım için kısa vadede çalışırken ve oynarken işimi görsün yeter
Hocam marka işi yalan.Farklı markalardan aynı ürünü bulabilirsiniz.Benimkinde marka yazmıyor ama heryeri aynı isterseniz instagram discord verebilirseniz fotoğraf atabilirim (Biliyorum forumdanda fotoğraf ekliyebiliyorum ama telefondan girmek falan olduğu için çok zor).Para sıkıntı değilse iyi bir sandalye alıp (hawk gibi) yıllar boyu kullanmak önerimdir.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Sıradan bir ofis koltuğu ama güzel araştırırsan letgo, sahibinden gibi yerlerden denk getirebilirsin.

BVen bu linktekinin bir üst modelini aldım daha kalın sünger ve arkaya yaslanma ayarlısını aldım 250 TL'ye sahibinden den çok temizdi hiç kullanılmamışdı gayet iyi memnunum

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Merhaba, bime gelen sandalye alınır mı?

Fiyatı 279 TL.
almanı önermem
1. neden : arkaya yaslanma mekanizmasının olmaması
2. neden : sırt dayama kısmının rahatsız edici şekilde uzun kullanımlarda ağrıtması.

Top Bottom