Ben sağdakini almayı düşünüyorum.Baksana iki model gelicekmis
Pedal çevirmek inan daha kolay rahat bı şekilde yorulmadan 30 bile basarsın alışınca sağlıklı olmasıda iyi bir yanıBime cuma günü gelecek olan alfa Romeo r2 elektrikli bisiklet alinir mi ?
Gerçekten biliyorum o hissiyati ama sucuk gibi oluyorum derdimde biraz bundan kurtulmak okula gidiyorum terliyorum o mesafe gidince 8 9 kmPedal çevirmek inan daha kolay rahat bı şekilde yorulmadan 30 bile basarsın alışınca sağlıklı olmasıda iyi bir yanı
Hmm hayirli olsun şimdiden hocamBen sağdakini almayı düşünüyorum.
pedal cevirmek zaten koymuyo ya yokus koyuyoPedal çevirmek inan daha kolay rahat bı şekilde yorulmadan 30 bile basarsın alışınca sağlıklı olmasıda iyi bir yanı
HariiikaaaaaHocam alfa romeo modeli diger modele göre 2.5 amper daha güçlü yani torku diger modele göre %25 daha fazla
yani yokuşlarda diger modele göre daha performanslı çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada hızı yükseltilebiliyor yasal mevzuatlardan dolayı max 25km/h ile geliyor ama çok basit şekilde yükseltilebiliyor.
Aldin mi dostum? Ben R2 modelini aldim akip gidiyor.Bime cuma günü gelecek olan alfa Romeo r2 elektrikli bisiklet alinir mi ?
Pedalsiz 35+ gidiyor.O fiyata full set güzel bir bisiklet gelir. Bu parayla alınıyor 20 km hızla falan gidiyorlar.