Sistemim tabiri caizse çöp. Resident Evil 4 Ultra HD olarak indirdim grafikleri gayet güzel. Dediklerini sistem kaldırmaz.Hocam keşke biraz bekleseydiniz de resident evil 4 remake alsaydınız. Veya resident evil 2 remake de çok güzel oyun indirimde onu da alabilirdiniz
Hades çok güzel oyunHades ve Dead Cells oynadım çoğunlukla. Normalde bu tarz yapımları sevmem fakat oynattırdı kendini. Nedenini bende bilmiyorum sıkıntıdandır herhalde
Aynı :dPUBG mobile çünkü sadece PUBG mobile oynuyorum
Valorant Oynuyom Çünkü Oynayacak Başka Oyunum YokBu hafta en çok oynadığınız oyun ve nedenlerini paylaşabilir misiniz?
Ben pes 2021 oynuyorum. Oyunlarımın birçoğu sıkıcı gelmeye başladı ve futbolcu transfer etmek, Tuttuğum takıma tüm kazanılabilecek kupaları kazandırmak ayrıca kariyer modunda ünlü futbolcular ile birlikte oynamak beni sevindiriyor.
Unturned Roleplay, Beni sarıyor arkadaşlarımla gidip Pamuk (!) ekip satıyoruz falanBu hafta en çok oynadığınız oyun ve nedenlerini paylaşabilir misiniz?
Ben pes 2021 oynuyorum. Oyunlarımın birçoğu sıkıcı gelmeye başladı ve futbolcu transfer etmek, Tuttuğum takıma tüm kazanılabilecek kupaları kazandırmak ayrıca kariyer modunda ünlü futbolcular ile birlikte oynamak beni sevindiriyor.
hocam ip verebilir misin?Minecraft, çünkü arkadaşlarımla oynayabileceğim çok güzel bir sunucu buldum
Bi saniye bulabilirsem vereyim, oynamayı bırakalı baya oldu ordahocam ip verebilir misin?
play.asabioyuncu.com muşhocam ip verebilir misin?