takılır.
peki nasıl takabilirim anakarta kutusunda sata kablosu vardı onu denedim harddisk görünmedi
Eski mi? Eski ise sata 2 olabilir. B450M S2H'ın sata 2 desteği yoktu heralde.peki nasıl takabilirim anakarta kutusunda sata kablosu vardı onu denedim harddisk görünmedi
Güç kablosunu takmamış olabilirsiniz.peki nasıl takabilirim anakarta kutusunda sata kablosu vardı onu denedim harddisk görünmedi
Sata güç kablosunu taktınız mı?peki nasıl takabilirim anakarta kutusunda sata kablosu vardı onu denedim harddisk görünmedi
O hıza bağlı. Takılabilir. Bilmediğiniz konularda yanlış bilgi vermeyiniz.Eski mi? Eski ise sata 2 olabilir. B450M S2H'ın sata 2 desteği yoktu heralde.
sadece 1 kablo bulabildim güç kablosuyla birlikte 2 tane mi olması gerekiyorSata güç kablosunu taktınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O hıza bağlı. Takılabilir. Bilmediğiniz konularda yanlış bilgi vermeyiniz.
bu arada harddisk laptoptansadece 1 kablo bulabildim güç kablosuyla birlikte 2 tane mi olması gerekiyor
Takabilirsin.
Söyleyerek bildirdim zaten.@Windows 11 aşığıyım toxic bir mesaj veya yanlış olan birşeyi savunmadım. Hatamı kızgın atmak yerine söyleyerek bildirebilirdiniz.