Neler Yeni

Bu harddisk bilgisayarıma uyumlu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Konuya gelecek olursak Seagate Barracuda almanızı pek tavsiye etmiyorum zira kendisi çok da iyi bir seri değil.

Onun yerine daha ucuz ve daha kaliteli olan WD Blue'yu öneririm satıcının Amazon olması da cabası.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mülayim Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuya gelecek olursak Seagate Barracuda almanızı pek tavsiye etmiyorum zira kendisi çok da iyi bir seri değil.

Onun yerine daha ucuz ve daha kaliteli olan WD Blue'yu öneririm satıcının Amazon olması da cabası.
peki önermiş olduğun harddisk benim bilgisayarıma uyumlu mu takabilir miyim? ve 2.5 inç mi 3.5 inç mi olması lazım yoksa önemsiz mi sistemimi yazdım üstte var uyumluysa yazarsan sevinirim direkt satın almak istiyorum

Kazmacı basi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
peki önermiş olduğun harddisk benim bilgisayarıma uyumlu mu takabilir miyim? ve 2.5 inç mi 3.5 inç mi olması lazım yoksa önemsiz mi sistemimi yazdım üstte var uyumluysa yazarsan sevinirim direkt satın almak istiyorum
Evet uyumlu, 2.5' genelde laptoplar için kullanılır ve fiyatları 3.5' olanlara göre az bir şey daha fazladır ve 3.5'lere oranla biraz daha yavaştır 3.5' olanlar ise daha büyüktür ama daha hızlıdır. Siz zaten halihazırda bir bilgisayar kasasına alacağınız için 3.5' almanız daha iyi olur.

Bilgisayar kasalarında Harddiskler için bölmeler bulunmakta çoğu kasada olduğu gibi sizinkinde de arka kapağı açtıktan sonra alttakli bölmede 3.5' Harddiskler için bölmeler olacaktır, oradaki soketlerden birine oturtup/vidalayıp PSU'dan gelen sata güç kablosunu Harddiske anakartın kutusundan çıkan Sata 3 kablosunun birini Harddiske birini de anakartlardaki sata girişlerine takacaksınız sonra ürünü kullanabilirsiniz.

Top Bottom