ddu ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar pcyi daha bugün aldım saatlerdir kurmaya uğraştım. Sonunda kurdum sanırım ama Poppy playtime oyununa girince bu hatayı alıyorum. Nedenini bilen varsa lütfen yazabilir mi?
GeForce exp ile mi yeniden kurayım?ddu ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Sürücüyü manuel olarak kurabilirsin.GeForce exp ile mi yeniden kurayım?
Manuel olarak Nvidia drivers sitesinden değil mi? Oradan 566.03 du sanırım o son sürüm diye biliyorum onu kuracağım o zaman. Güvenli modda DDU ile Ekran kartı sürücülerini kaldırıp onu kuracağım.Sürücüyü manuel olarak kurabilirsin.
Evet.Manuel olarak Nvidia drivers sitesinden değil mi? Oradan 566.03 du sanırım o son sürüm diye biliyorum onu kuracağım o zaman. Güvenli modda DDU ile Ekran kartı sürücülerini kaldırıp onu kuracağım.
son durum nedir?Evet.
Sorun Driver sorunu değilmiş. Uygulama Launcher'ini açmıyormuş. Steam dosyasının olduğu yerden uygulamayı direkt olarak açabildim. TeşekkürlerAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar pcyi daha bugün aldım saatlerdir kurmaya uğraştım. Sonunda kurdum sanırım ama Poppy playtime oyununa girince bu hatayı alıyorum. Nedenini bilen varsa lütfen yazabilir mi?