TahaÖzçelik27
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
Hocalarım merhabalar, ben bugün sizinle bir konu hakkında konuşmak istiyorum. Çünkü çok dertliyim çok üzgünüm. Geçen Salı liseye bizim sınıfa yeni bir kız geldi, ben ondan hoşlanıyorum. Onla konuşuyorum muhabbet ediyorum. Ve bunu bilen arkadaşım ise sürekli o kızın yanında. Geldiğinde bu kız çok gıcık takılmayın diyordu. Sırf ben takılmaya başladım ve ondan hoşlanıyorum diye onun peşine düştü. Kızı gerçekten çok seviyorum abilerim. Kıza okul eşyalarını dolaba yerleştirmesinde geride kaldığı derslerde ders notu verdim. Onla tarzlarımız bile aynıymış, onla kimse konuşmazken ilk ben konuşmaya başladım onu güldürdüm. Hatta lisedeki 12.sınıf'taki abilerim/ablalarım bizi yakıştırdı. Ama bu çocuk hemen onla takılmaya başladı bunları duyunca. Bende onu seçecek/onla çıkıcak vs. gibi korkularım var. Çünkü herif harbi yakışıklı. Bense çok çirkinim, tipsizim. Şu hayattan hiçbirşey anlamadım bu hayatta 2 kez aşık oldum. Hepsinde red yedim, bu üçüncüsü. Eğer olmazsa ama gerçekten yeter abilerim. Bu hayattan hiçbirşey anlamadım. Bunca yaptığım şeyden sonra onu seçerse yaşamında benim için bir anlamı kalmaz. Travma olur bende ben ağlıyorum şuan bunları yazarken. Bana destek çıkarsanız çok mutlu olurum çünkü harbiden çok moralim bozuk ve üzgünüm diyeceklerim bu kadar. Son söylemek istediğim umarım sizin hayatınız güzel geçiyordur.