Anakartı degiştirSon olarak bunu alıyorum yarin sipariş verecegim darbogaz isinma sorunu vs yaşarmiyim yardimci olabilirseniz mutlu olurum
Ayrıca güç kaynağını bronze alma golda bak derimSon olarak bunu alıyorum yarin sipariş verecegim darbogaz isinma sorunu vs yaşarmiyim yardimci olabilirseniz mutlu olurum
ne fark var hocam arasındaAnakartı degiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca güç kaynağını bronze alma golda bak derim
Çok pahalı hocam bütçeniz nedir?Son olarak bunu alıyorum yarin sipariş verecegim darbogaz isinma sorunu vs yaşarmiyim yardimci olabilirseniz mutlu olurum
37 maxÇok pahalı hocam bütçeniz nedir?
4070supervardı sanki 40k'ya vatandaSon olarak bunu alıyorum yarin sipariş verecegim darbogaz isinma sorunu vs yaşarmiyim yardimci olabilirseniz mutlu olurum
hocam maksimum 37 çıktım 40 imkansız amacım rust oynamak ve vıdeo cekmek ve yayın açmak bu sistem götürürmü beni bi karar veremedim en son bunu karar verdim4070supervardı sanki 40k'ya vatanda
Biraz sistemlere bakayım bende belki daha iyisini bulabiliriz diye dedim yoksa sistem gayet güzelhocam maksimum 37 çıktım 40 imkansız amacım rust oynamak ve vıdeo cekmek ve yayın açmak bu sistem götürürmü beni bi karar veremedim en son bunu karar verdim
hocam ram 32 yapıp 1tb ssd lazım ve soğutucu almam lazım fiyat fazla oluyor sanırım ilk sistemi alacağım teşekkür ederimBiraz sistemlere bakayım bende belki daha iyisini bulabiliriz diye dedim yoksa sistem gayet güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
MESUT CEVIK-MC4 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 D6 1-Click OC 2X 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MESUT CEVIK-MC4 sistem tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F MPK ve GALAX GeForce RTX 4070 D6 1-Click OC 2X 12GB ekran kartı ile oyun deneyimini için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Şöyle bir rtx4070 sistem buldum ama ssd 500gb ve ram 16gb en azından ram 16 kalsa ssd 1tb yapsanız yine 37k falan eder yine de siz bilirsiniz
Hocam bir sey daha söyleyecektim itopyada da sistmeler vardı rtx4060ti'lı onlarıda son birkez inceleyip öyle alın bence eğer sormak istediginiz birsey varsa çekinmeden sorabilirsinizhocam ram 32 yapıp 1tb ssd lazım ve soğutucu almam lazım fiyat fazla oluyor sanırım ilk sistemi alacağım teşekkür ederim
Buna bakabilirsin hocam o halde daha ucuz 7800xt yok şuan piyasada galiba 1 tb ssd eklersin en kötü alır geçersin anakart olarak güzel ekran kartı da güzel ram de aynı şekilde bir tek kasayı atx yaparsın37 max