Neler Yeni

Gaming.gen'den Bu Sistemi Alacağım Nasıldır?

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Musa Topçu
Site güvenilir mi peki kaç yıl garanti veriyorlar teknik arızada yardımcı oluyorlar mı hocam?
site güvenilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıl garanti veriyor

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Musa Topçu

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
soğutucu kısmından ekliyorsunuz
Özelleştirerek bu hale getirdim hocam sizce mantıklı mı birbirine uyumlu mu? Birde sağda açıklama kısmında "AMD Ryzen™ 5 7600 ve üzeri işlemciler ile sıvı soğutma zorunludur." yazmakta ama ben kule tipi seçtim bir sıkıntı olur mu?

sdsdsds.png

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Musa Topçu
Özelleştirerek bu hale getirdim hocam sizce mantıklı mı birbirine uyumlu mu? Birde sağda açıklama kısmında "AMD Ryzen™ 5 7600 ve üzeri işlemciler ile sıvı soğutma zorunludur." yazmakta ama ben kule tipi seçtim bir sıkıntı olur mu?

Alıntıyı görüntüle
anakartı biostar ramleri lexar ares 6400mhz cl32 yap

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
anakartı biostar ramleri lexar ares 6400mhz cl32 yap
Lexar kötü diye okumuştum forumlarda anakartta asustan şaşmak istemiyorum. Özelleştirilmiş hali çok mu pahallı oldu kı?

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Musa Topçu
Lexar kötü diye okumuştum forumlarda anakartta asustan şaşmak istemiyorum. Özelleştirilmiş hali çok mu pahallı oldu kı?
lexarın kötü olduğunu ilk defa senden duydum anakart olarak hem daha ucuz hem daha avantajlı

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
lexarın kötü olduğunu ilk defa senden duydum anakart olarak hem daha ucuz hem daha avantajlı
Bildiğim markalardan gitsem daha iyi olur fiyatını çok çok takmıyorum birbirine uyumlu sorunsuz bir sistem olsun yeterli benim için

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
688
İsim
Musa Topçu
Bildiğim markalardan gitsem daha iyi olur fiyatını çok çok takmıyorum birbirine uyumlu sorunsuz bir sistem olsun yeterli benim için
o zaman rami lexar yapın anakart kalsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammet
Arkadaşlar merhabalar gaming.gen sitesinden hazır sistem alacağım ancak kafama takılan sorular var site güvenilir mi parçalarda veya kargoda gelirken oluşan sıkıntılarda yardımcı oluyorlar mı yani desteği iyi mi? Kaç yıl garantili oluyor pc? PSU sizce nasıl seçme şansım düşük olduğu için en iyisini seçtim mesh olan kasayı yanında 750w xpg modüler gold sertifikalı psu var. Son olarak bu parçalar 1080p 75 Hz monitörde darboğaz uyumsuzluk yapar mı tabi sadece monitör değil parçalar arasındada bir sıkıntı oluşur mu? Birde işlemci soğutucu kısmında 800 TL fazla verirsem sıvı soğutucu alıyorum ancak modeller nasıl siz hangisini önerirsiniz onunda fotoğrafını bıraktım aşağıya. Yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben bu siteden asus rog x870e sipariş verdim sorunsuz eğer alacaksanız sorun yasamazsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Serde Demirci
Sistem çok pahalı 1 ay daha sabret kasımda çıkar 1-2 youtuber sistemi kara cuma falan diyerekten daha hesaplı olur

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Sistem çok pahalı 1 ay daha sabret kasımda çıkar 1-2 youtuber sistemi kara cuma falan diyerekten daha hesaplı olur
Youtuberlar sistem çıkarıyorlar ama stoklar sınırlı olduğu için çok hızlı bitiriyorlar adam akıllı sistemin özelliklerine bakamadan bitmiş oluyor ve pekte indirim olacağını sanmam bundan sonra. Bu alttaki sistemi düşündüm sizce nasıl gamegarajdan?

gamegaraj sistem .png

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Serde Demirci
Youtuberlar sistem çıkarıyorlar ama stoklar sınırlı olduğu için çok hızlı bitiriyorlar adam akıllı sistemin özelliklerine bakamadan bitmiş oluyor ve pekte indirim olacağını sanmam bundan sonra. Bu alttaki sistemi düşündüm sizce nasıl gamegarajdan?

Alıntıyı görüntüle
Ramlerin gecikme süreleri bir tık fazla cl40 veya altı seçeneğin varsa onu seç, geri kalan parçalar güzel. Senin seçimine ve tercihlerine kalmış ama varsa Palit yerine başka bir üretici ekran kartında daha sağlıklı olur, performans olarak oynamaz ama ısı ve ses değeri olarak farkeder.

Top Bottom