Neler Yeni

BU HESABI SATIN ALSAM SORUN YAŞAR MIYIM ?

tramoli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert aslan
Merhaba,

İtem satış sitesi üzerinden alışveriş yapan var mı ? aşağıdaki linkteki hesabı almak istiyorum ama güvenilir midir ?

Hesabın mailini vs de veriyor, ben onaylamadan para karşıya geçmiyormuş sisteme göre.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun yaşamadan hesabı alabilirsem eğer, mail adresini değiştirince hesabın geri çekebilme ihtimali var mı genede ?

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Kendi main hesabını satıyor sanırım. Evet hesabını geri alabilme ihtimali var, güven meselesi.

tramoli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi main hesabını satıyor sanırım. Evet hesabını geri alabilme ihtimali var, güven meselesi.
Mail adresini de verecek ama aldığımda steami kendi mail adresime çekersem gene de geri alınabiliyor mu

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Mail adresini de verecek ama aldığımda steami kendi mail adresime çekersem gene de geri alınabiliyor mu
Steam'e şikayet ederse hesabım çalındı şöyle böyle diye Steam bir kaç bilgi ister. İşte ilk kullandığın key, satın alım yaptığın kartın son haneleri falan filan bir şekilde geri alabilir diye düşünüyorum. Net bir şey diyemeyeceğim ama illa da geri alacak diye bir kaide yok. Belki iyi biridir, paraya ihtiyacı vardır o yüzden satıyordur geri almayla falan da uğraşmaz.

Ama daha önce hiç satış yapmamış, ismi de çok saçma. Ben olsam almazdım, güvenilir gelmedi bana pek.

Top Bottom