200 veririm.Epic Games Hesabımdaki Oyunlar Bunlar Satsam Ne Kadar Eder
Spiderman ve gta5 i bitirdim oyunu oynamam birşeyi değiştirir mi fiyatı etkiler mi
Alıntıyı görüntüle
neden o kadar az mk anlamıyorum biz bu oyunları bedavaya mı alıyoruz10 lira veririm
Ne kadar verdiğinin önemi yok. Hesapların bir değeri yok. Dijital oyunlar tekil olarak satıldığında değerli oluyor. Bu da ikinci elde mümkün değil.neden o kadar az mk anlamıyorum biz bu oyunları bedavaya mı alıyoruz
Oyun hesaplari 2. elde para etmez hele bide epic games ise hiç etmez 50 veririrmEpic Games Hesabımdaki Oyunlar Bunlar Satsam Ne Kadar Eder
Spiderman ve gta5 i bitirdim oyunu oynamam birşeyi değiştirir mi fiyatı etkiler mi
Alıntıyı görüntüle
rdr 2 hiç açmadım mesela sırf rdr2 mağazada 2300 lira nası para etmiyorOyun hesaplari 2. elde para etmez hele bide epic games ise hiç etmez 50 veririrm
Çoluk çocuk anlamıyor malesef.Ne kadar verdiğinin önemi yok. Hesapların bir değeri yok. Dijital oyunlar tekil olarak satıldığında değerli oluyor. Bu da ikinci elde mümkün değil.
eder etmesinide çok etmiyor sitelerde uyguna hesap satan cok oluyo ne kadar sattığına bağlırdr 2 hiç açmadım mesela sırf rdr2 mağazada 2300 lira nası para etmiyor
25 tl'ye satılıyor o oyun hesap veriyolar millet oynuyor. oynadıktan sonra siliyoz zaten 2300 neden verelim?rdr 2 hiç açmadım mesela sırf rdr2 mağazada 2300 lira nası para etmiyor
Siz mağaza değilsiniz şahıssınız.Bu oyunlar torent olarak ücretsizde mevcut ayrıca inanılmaz düşük rakamlara oyun hesapları satılıyor.Piyasa artık böyle.O oyunalra 30tl ye erişmek varken niye 1k versin millet.rdr 2 hiç açmadım mesela sırf rdr2 mağazada 2300 lira nası para etmiyor
Mağazada 2300 lira olabilir ancak direkt hesap satan mağazalarda içeriğinde RDR2 olan hesaplar 15-20 liradan satılıyor. Niye bu arkadaşın hesabına bi ton para verelim?rdr 2 hiç açmadım mesela sırf rdr2 mağazada 2300 lira nası para etmiyor