Neler Yeni

Bu hissi nasıl yok edebilirim?

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Merhaba,
Kaybetme hissi veya birine bağlanma hissini nasıl yok edebilirim. Bununla nasıl başa çıkabilirim. Çok kötü bir his yani, belki yaşayan vardır bilir, hiç bir şey yapasınız gelmez. Hayata karşı tüm iştahınız kaçar ve kabuğunuza çekilip asosyal olursunuz. Ben duygusal biri olduğum için ben ekstra etkileniyorum böyle şeylerde. Biliyorum yanlış yer bu konu için ama yqzmak istedim belki anlayıp tavsiye vermek isteyen biri olur diye...

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu hissiniz bir kişiye özel mi yoksa genel mi ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Bir kişiye özel
Eğer bu ilk deneyiminiz ise kişiyi gerçekten kaybetmeden bu hissi nasıl kontrol altına alacağınızı bilemezsiniz. İnsan bi kere bağlandı mı duramıyor.
Bu tür konularda, insanın canı yanmadan alışamıyor ya da şu zamana kadar bir alternatifini görmedim.

Belki bir nebze işe yarar umuduyla, o kişinin her an hayatınızdan çıkacağını düşünebilirsiniz, onsuz da hayatın bir şekilde devam edeceğini. Eğer karşıdaki bu kaybetme korkunuzun farkında ise ayrıca sizi istediği gibi kullanır. "Ne de olsa beni bırakmaz" edasıyla gider gelir gider gelir oyuncak eder sizi.

Atyxah

80+ Silver
Kötü yönlerini düşünün

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Buğra
Merhaba,
Kaybetme hissi veya birine bağlanma hissini nasıl yok edebilirim. Bununla nasıl başa çıkabilirim. Çok kötü bir his yani, belki yaşayan vardır bilir, hiç bir şey yapasınız gelmez. Hayata karşı tüm iştahınız kaçar ve kabuğunuza çekilip asosyal olursunuz. Ben duygusal biri olduğum için ben ekstra etkileniyorum böyle şeylerde. Biliyorum yanlış yer bu konu için ama yqzmak istedim belki anlayıp tavsiye vermek isteyen biri olur diye...
dostum beni anlatmışsın...

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer bu ilk deneyiminiz ise kişiyi gerçekten kaybetmeden bu hissi nasıl kontrol altına alacağınızı bilemezsiniz. İnsan bi kere bağlandı mı duramıyor.
Bu tür konularda, insanın canı yanmadan alışamıyor ya da şu zamana kadar bir alternatifini görmedim.

Belki bir nebze işe yarar umuduyla, o kişinin her an hayatınızdan çıkacağını düşünebilirsiniz, onsuz da hayatın bir şekilde devam edeceğini. Eğer karşıdaki bu kaybetme korkunuzun farkında ise ayrıca sizi istediği gibi kullanır. "Ne de olsa beni bırakmaz" edasıyla gider gelir gider gelir oyuncak eder sizi.
Maalesef ki haklısınız, inanmak istemiyorum dediklerinize ama doğru. Duygularımın körelmesi gerekiyor, daha net bir şekilde "saflığını kaybetmesi" gerekiyor belki de. Dünya saf sevgiye hazır bir yer değil ayak uydurmak lazım hâliyle. En sonunda üzülenin ben olacağımı da biliyorum, unutmaya çalışıyorum ama olmuyor kalbim bir huzursuz oluyor. Umarım sağlıklı bir şekilde atlatabilirim bu dönemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü yönlerini düşünün
Bu kadar basit olsa, bu kalp bu kadar huzursuz olur mu...

bwNN

80+ Silver
Maalesef ki haklısınız, inanmak istemiyorum dediklerinize ama doğru. Duygularımın körelmesi gerekiyor, daha net bir şekilde "saflığını kaybetmesi" gerekiyor belki de. Dünya saf sevgiye hazır bir yer değil ayak uydurmak lazım hâliyle. En sonunda üzülenin ben olacağımı da biliyorum, unutmaya çalışıyorum ama olmuyor kalbim bir huzursuz oluyor. Umarım sağlıklı bir şekilde atlatabilirim bu dönemi

Tek çözüm zaman. Zamanla geçer böyle şeyler

Ama çok değer verme boşver demesi kolayda işte tavsiye sana üzülen sen olursun

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek çözüm zaman. Zamanla geçer böyle şeyler

Ama çok değer verme boşver demesi kolayda işte tavsiye sana üzülen sen olursun
Evet zamanla geçer umarım, keşke her şey yolunda gitse... Mutlu olsam, acı çekmemin zamanı gelmiş gibi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Adınıza çok üzülüyorum, çünkü inanın... inanın aynısını yaşadım. Tam 2 yıl çektim, 2 yılın sonuna doğru aramız bozuldu tekrar barışma vesaire derken bir daha aramız eskisi gibi olmadı. Ve bunun üzerinden yaklaşık 6 ay geçti, üzülüyor muyum diye sorarsan sadece alıştım diyebilirim.

Adınıza çok üzülüyorum, çünkü inanın... inanın aynısını yaşadım. Tam 2 yıl çektim, 2 yılın sonuna doğru aramız bozuldu tekrar barışma vesaire derken bir daha aramız eskisi gibi olmadı. Ve bunun üzerinden yaklaşık 6 ay geçti, üzülüyor muyum diye sorarsan sadece alıştım diyebilirim.
Tabi bunu halime üzülün diye demiyorum eklemek isterim, bazı şeyler iyi ya da kötü deneyim olur.
O gider, izi kalır ve sen de o izle yaşamaya mahkumsundur. Üzerini kapatmak için onun kadar iyisini bulmaya çalışsan da nafile...

Son düzenleme:

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan

Tabi bunu halime üzülün diye demiyorum eklemek isterim, bazı şeyler iyi ya da kötü deneyim olur.
O gider, izi kalır ve sen de o izle yaşamaya mahkumsundur. Üzerini kapatmak için onun kadar iyisini bulmaya çalışsan da nafile...
Bunca korkunun ve hüzünün sebebi üstü kapatılacak bir şey için olamaz tabii ki de,
Ulan diyorum ki kendime giderse hayatımdan ne yapıcam ben?, bir boşluk oluyor hissediyorsun o boşluğu. Bir yandan da başkalarıyla mutlu oluyorsa eyvallah yani yapcak bir şey yok...
Hani derler ya; biri gider, biri gelir başka kızmı yok? Yok abi yok yani olmaz.. Bir daha öyle saf atıcak mı bu kalp, unutulmuyacak ve içinde hep kalıcak maalesef.
Unutulmak doğru da, unutmak biraz yalan...

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,583
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Bunca korkunun ve hüzünün sebebi üstü kapatılacak bir şey için olamaz tabii ki de,
Ulan diyorum ki kendime giderse hayatımdan ne yapıcam ben?, bir boşluk oluyor hissediyorsun o boşluğu. Bir yandan da başkalarıyla mutlu oluyorsa eyvallah yani yapcak bir şey yok...
Hani derler ya; biri gider, biri gelir başka kızmı yok? Yok abi yok yani olmaz.. Bir daha öyle saf atıcak mı bu kalp, unutulmuyacak ve içinde hep kalıcak maalesef.
Unutulmak doğru da, unutmak biraz yalan...
Onun diğerlerinden farklı olduğunu ve neden farklı olduğunu açıklayamadığında yaratacağı boşluğun doldurulamaz olduğunu anlıyorsun.
Zaman geçtikçe ona beslediğin duyguları, sesini, yüzünü unutmaya başlıyorsun ama varlığını asla ; aklının köşesinde bir yerlerde anımsanması bile anlık mutluluk veriyorken ardını uzun boylu bir hüzün kaplıyor.

Öte yandan onun seni unutma çabasında olduğuna dair bir şüphe de içini her ne kadar kemirse de cevabını bulamıyorsun kendisinden duyana kadar da bulamayacaksın.
Belki ardında nice kişilerle tanışacak olsan da o hep en diplerde olacak, unutamayacaksın.
Sanırım birbirimizi çok iyi anlıyoruz..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,126
Üyeler
165,638
Son üye
omerrr_
Top Bottom