Neler Yeni

Bu hocayı nasıl bulurum

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
Ya aga gözünüzü seviyim 😃 bu diyanetin namaz vaktim uygulamasında her gün bi ayetin olduğu bölüm var o ayeti okuyan hocanın kim olduğunu nasıl bulurum bi akıl verin

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Mirhan Yalçın
Ya aga gözünüzü seviyim 😃 bu diyanetin namaz vaktim uygulamasında her gün bi ayetin olduğu bölüm var o ayeti okuyan hocanın kim olduğunu nasıl bulurum bi akıl verin
Ne yapacan bulupta

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Diyanete tel aç, uygulamanın yapımcısı yani bilişim/yazılım dairesine bağlarlar büyük ihtimal, ordan öğrenirsin :)

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diyanete tel aç, uygulamanın yapımcısı yani bilişim/yazılım dairesine bağlarlar büyük ihtimal, ordan öğrenirsin :)
yarın arar gene yazarım hocam eyvallah sağolasın

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
yarın arar gene yazarım hocam eyvallah sağolasın
Bende de o uygulama var, hiç dikkat etmemiştim... :) Bir dinliyeyim bakalım. Ayrıca trt de güzel okuma yarışması var, belki ilgi alanına girer diye yazdım, bakarsın.

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Atakan AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de o uygulama var, hiç dikkat etmemiştim... :) Bir dinliyeyim bakalım. Ayrıca trt de güzel okuma yarışması var, belki ilgi alanına girer diye yazdım, bakarsın.
her gün bir ayet bir hadis var hocam biraz aşağı kaydırırsan görürsün takvim falanda var. o programı biliyorum hocam ama pek izlediğimi söyleyemem

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Çok önceden beri kullanırım ama bu özellik yani sesli okuma eskiden yoktu :) Farketmemişim o yüzden. Zaten diyanet bi şeyi ya yarım yapar ya da sadece kendine yapar bence :p Hiç sevmem kendilerini ama devletin kurumu olduğundan ve telefonuma nispeten daha güvenilir olduğundan o uygulamayı hep indiririm. Kötünün iyisi bir uygulama.

Top Bottom