Bu hocayı nasıl bulurum

SencerSof

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Ya aga gözünüzü seviyim 😃 bu diyanetin namaz vaktim uygulamasında her gün bi ayetin olduğu bölüm var o ayeti okuyan hocanın kim olduğunu nasıl bulurum bi akıl verin

Diyanete tel aç, uygulamanın yapımcısı yani bilişim/yazılım dairesine bağlarlar büyük ihtimal, ordan öğrenirsin :)

yarın arar gene yazarım hocam eyvallah sağolasın
Bende de o uygulama var, hiç dikkat etmemiştim... :) Bir dinliyeyim bakalım. Ayrıca trt de güzel okuma yarışması var, belki ilgi alanına girer diye yazdım, bakarsın.

Bende de o uygulama var, hiç dikkat etmemiştim... :) Bir dinliyeyim bakalım. Ayrıca trt de güzel okuma yarışması var, belki ilgi alanına girer diye yazdım, bakarsın.
her gün bir ayet bir hadis var hocam biraz aşağı kaydırırsan görürsün takvim falanda var. o programı biliyorum hocam ama pek izlediğimi söyleyemem

Çok önceden beri kullanırım ama bu özellik yani sesli okuma eskiden yoktu :) Farketmemişim o yüzden. Zaten diyanet bi şeyi ya yarım yapar ya da sadece kendine yapar bence :P Hiç sevmem kendilerini ama devletin kurumu olduğundan ve telefonuma nispeten daha güvenilir olduğundan o uygulamayı hep indiririm. Kötünün iyisi bir uygulama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,450
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri