Neler Yeni

BU İKİ KULAKLIK ARASINDA KALDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

haybe16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet çakır
Bütçe
3000
başlık da belirttiğim gibi bu 2 kulaklık arasında kaldım fps oyuncusuyum ve youtube için videolar hazırlamak istiyorum yani benim için mikrofon da önemli fakat bütçem ancak bunlara yetiyor tercihim kablosuz almak fakat nova 3 ün ses kasma yönün den baya bi iyi olduğunu söylüyorlar sizce hangi ürünü almalıyım yardımcı olurmusunuz

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
kablosuz olanı al geç hocam kablolu kulaklık kullanılmaz aşırı rahatsız

xTURANN

80+ Silver
3000 Lira bütçene 200 TL'cik daha ekleyip bunu alabilirsin.
FPS Oyuncuları için biçilmiş kaftan denilebilir. Fakat daha iyileri elbette vardır. Mesela Cloud2 ya da Razer'ın kulaklıkları.
Akakçe gibi en ucuzu listeleyen sitelerden g pro x'i daha ucuza da bulabilirsin.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
3000 Lira bütçene 200 TL'cik daha ekleyip bunu alabilirsin.
FPS Oyuncuları için biçilmiş kaftan denilebilir. Fakat daha iyileri elbette vardır. Mesela Cloud2 ya da Razer'ın kulaklıkları.
Akakçe gibi en ucuzu listeleyen sitelerden g pro x'i daha ucuza da bulabilirsin.
logitechin hiçbir ürününü önermem ya hangi ürününü aldıysam memnun olamadım

haybe16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım peki şöyle sorsam kablosuz olarak önerebileceğiniz bir kulaklık varmı

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Aksine, ben de öneriyorum. Kişiden kişiye değişir her şey.
ya siz şanslısınız ya da ben şanssız aldığım ürünlerin hepsine ufak tefek arızalarla karşılaştım

Kaan5463

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kaan
başlık da belirttiğim gibi bu 2 kulaklık arasında kaldım fps oyuncusuyum ve youtube için videolar hazırlamak istiyorum yani benim için mikrofon da önemli fakat bütçem ancak bunlara yetiyor tercihim kablosuz almak fakat nova 3 ün ses kasma yönün den baya bi iyi olduğunu söylüyorlar sizce hangi ürünü almalıyım yardımcı olurmusunuz

steel al daha uzun ömürlü olur bide şarj sorunu olmaz

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
anladım peki şöyle sorsam kablosuz olarak önerebileceğiniz bir kulaklık varmı
arctis 1 wireless öneririm çıktığı zamandan bu yana kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. Eskidiği için Logitech G435 almıştım ama o kadar beğenmedim ki arkadaşıma hediye edip arctis 1'e geri döndüm

haybe16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet çakır
arctis 1 wireless corsair den daha mı iyi sizce

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

PNSHER

80+ Bronze

kablosuz kulaklık çok daha rahat oluyor ona göre karar verin. Corsair dan daha iyi mi bilmiyorum ama ben de arctis 1 wireless kullanıyorum ses kalitesinden çok memnunum.

haybe16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet çakır
o zaman soruyu şöyle dönüştürüyorum arctis 1 wirelees mi yoksa corsair wirelees hangisini alayım sizce ayrıca arctis 1 in mic kalitesi nasıl bir video çeksem sesim video da güzel bir ses alabilirmiyim

Top Bottom