Neler Yeni

Öneri Bu iki markadan hangisi alınır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar Citroen c-elyesemi yoksa Taliant mi daha mantıklı sizce 2023 model veya 2023 olucaklar max 20k km de olucak Citroen şirket arabası deniyor genelde ama siz olsanız 800k civarında bu iki arabadan hangisini tercih ederdiniz

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Motorları da önemli ikisi arasında karar verirken ama ben muhtemelen ikisini de almazdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motorları da önemli ikisi arasında karar verirken ama ben muhtemelen ikisini de almazdım.
Motor derken anlamadım alamama sebebinizi yazar mısınız daha açıklayıcı şekilde azmi basıyor motor derken tam anlayamadım birde siz ne önerirsiniz baya baktım en güzeli bu iki araba başka bulamadım max 10k km de bunlar

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam ben olsam ikisinde tercih etmezdim önerim o fiyatlara 1.3 egea bakmanız.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Heisenberg
Arkadaşlar Citroen c-elyesemi yoksa Taliant mi daha mantıklı sizce 2023 model veya 2023 olucaklar max 20k km de olucak Citroen şirket arabası deniyor genelde ama siz olsanız 800k civarında bu iki arabadan hangisini tercih ederdiniz
Kanka citroene hiç bulaşma derim. Tailant daha mantıklı duruyor. Hazırda kullanan tanıdığım var, malzeme kalitesi biraz düşük olmasına rağmen fena değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Kanka citroene hiç bulaşma derim. Tailant daha mantıklı duruyor. Hazırda kullanan tanıdığım var, malzeme kalitesi biraz düşük olmasına rağmen fena değil.
Arkadaş 1.3 egea yazmış ama bana pek mantıklı gelemedi sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisinden birisi olacaksa taliant alırdım.
Başka ne önerirsin hocam bu fiyata en iyisi bunlar diye düşündüğüm için yazdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Hocam bana kalırsa Citroën daha mantıklı. Taliant'ın malzeme kalitesi çok düşük hiç hoşuma gitmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Hocam bana kalırsa Citroën daha mantıklı. Taliant'ın malzeme kalitesi çok düşük hiç hoşuma gitmiyor.
Bu iki markadan başka bişey oeneirrimisin yoksa bu fiyata en iyisi bunlar mıdır

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Motor derken anlamadım alamama sebebinizi yazar mısınız daha açıklayıcı şekilde azmi basıyor motor derken tam anlayamadım birde siz ne önerirsiniz baya baktım en güzeli bu iki araba başka bulamadım max 10k km de bunlar
Motor derken 1.4 benzinli mi 1.6 dizel mi ya da 1.0 benzinli mi 1.5 dizel mi şeklinde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Bu iki markadan başka bişey oeneirrimisin yoksa bu fiyata en iyisi bunlar mıdır
Hocam yıl olarak düşerim diyosan Mondeo veya Megane bakabilirsin. Ama eğer illa bu 2 sinden biri olacak diyosan Citroën daha mantıklı. Citroën 1.5 dizel Taliant 1.0 benzinli motor seçenekleri var. Hem motor olarak hem de malzeme kalitesi olarak Citroën benim tercihim olur.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Hocam yıl olarak düşerim diyosan Mondeo veya Megane bakabilirsin. Ama eğer illa bu 2 sinden biri olacak diyosan Citroën daha mantıklı. Citroën 1.5 dizel Taliant 1.0 benzinli motor seçenekleri var. Hem motor olarak hem de malzeme kalitesi olarak Citroën benim tercihim olur.
Hocam yıl olarak düşsem bile megan 4 için en boşunu alabilirim anca oda pek mantıklı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimde tercihim Citroen ama taliant iç dış dizayn olarak dhaa güzel ve konforlu gözüküyor Citronei göre

Top Bottom