Neler Yeni

Çözüldü✓ Bu iki monitör arasından sizce hangisi?

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Dereli
Bütçe
4500
Tn panelden geçeceğim. Önceki monitörümü 2. El aldım ve çizikler oluştu. Ağırlıklı olarak valorant, cs oynuyorum. Bazen hikayeli oyunlar oynuyorum. Arada film, video izliyorum. 2. el öneri istemiyorum. 36 hz için 475 tl daha fazla vermeye gerek var mı? Sizin düşünceleriniz nelerdir yorumları bekliyorum. Sistem valoda ragat 300-400 fps leri görüyor hatta üstüne de çıkıyor. Bu bilgiyi de belirteyim

MSI G2412F
ASUS VY249HGE

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Alperen
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Talha Keyhidar
Ben şuan MSI G2412F bu modeli kullanıyorum. Renkleri hiç güzel değil. Ayrıca MSI markası 3 ölü pikselden aşağısına değişim yapmıyor. Ben bunu aldığıma pişmanım. Kendi gözlerimle hiç deneyimlemedim. İnternetteki yorumlara bakarak aldım. Renkleri canlı değil, renkler çok solgun duruyor. Monitörde kesinlikle MSI alma. Ben aldım pişmanım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartı ekran kartı cartı curt var bir sorun yaşamadım markadan niçin önermiyorsun hocam? Yorumlarıda gayet iyiydi.
Anakartı ve ekran kartı üreticisi zaten bu firma. O ürünlerinde bir sorun yok. Fakat monitör işinden anlamadığı belli. Monitörler ve monitörlerle ilgili politikası berbat. Monitör MSI'dan alınmaz. Ekran kartı ve anakart başka monitör başka.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Dereli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şuan MSI G2412F bu modeli kullanıyorum. Renkleri hiç güzel değil. Ayrıca MSI markası 3 ölü pikselden aşağısına değişim yapmıyor. Ben bunu aldığıma pişmanım. Kendi gözlerimle hiç deneyimlemedim. İnternetteki yorumlara bakarak aldım. Renkleri canlı değil, renkler çok solgun duruyor. Monitörde kesinlikle MSI alma. Ben aldım pişmanım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartı ve ekran kartı üreticisi zaten bu firma. O ürünlerinde bir sorun yok. Fakat monitör işinden anlamadığı belli. Monitörler ve monitörlerle ilgili politikası berbat. Monitör MSI'dan alınmaz. Ekran kartı ve anakart başka monitör başka.
Anladım hocam gerek alıcı yorumları gerek bu forumda insanların şikayetlerinide göz önünde bulundurduğumda asusa yöneleceğim galiba ama son dakka golü bütçe sıkışıklığı oldu yine. Elbet bir gün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Talha Keyhidar
Anladım hocam gerek alıcı yorumları gerek bu forumda insanların şikayetlerinide göz önünde bulundurduğumda asusa yöneleceğim galiba ama son dakka golü bütçe sıkışıklığı oldu yine. Elbet bir gün.
Şunu belirtmem lazım, ben teknik bir inceleme yaparak bu yorumları yapmadım. Kendi yaşadığım problemleri senin de yaşamaman için bu şekilde yorum yaptım. Monitör konusunda uzman bir kişi falan değilim. Çok fazla monitör de kullanmadım. Almış olduğum MSI'ın monitöründe yaşadığım problemleri anlattım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

Cheazy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Dereli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şunu belirtmem lazım, ben teknik bir inceleme yaparak bu yorumları yapmadım. Kendi yaşadığım problemleri senin de yaşamaman için bu şekilde yorum yaptım. Monitör konusunda uzman bir kişi falan değilim. Çok fazla monitör de kullanmadım. Almış olduğum MSI'ın monitöründe yaşadığım problemleri anlattım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Genel olarak alacağım yerden, forumda benzer konuyu açan msi dan baya bir ürün alan arkadaşın incelemeleri falanda inceledim hocam. Senin yorumda olunca bana belki gelir belki gelmezde iade, değişim sürecinden nefret eden bir insanım o yüzden teşekkür ederim. Bilinçlendik.

Top Bottom