Biostar anakartlı olan 14.059, diğeri 14.589.Fiyatlarınıda yazsaydın keşke.
alttakini alırdım şahsen ben alttakinde 750w gold 80+, üsttekinde bronz sertifika var ve msi gigabyte gibi bilindik markalarHangisini önerirsiniz? (İlk sistemin kasası dark flash phantom)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bütçem 14.000.bilgisayarların fiyatları ve sizin bütçeniz nedir? dark model'lerini önermem başka model'lere yönebilirsiniz.
En üsttekini al, ama psu değiş.Biostar anakartlı olan14.059, diğeri 14.589.
Kendin toplaBütçem 14.000.
500 daha verip en azından güç tasarrufundan elektrik faturası düşer 500tl verip bronz sertifikalı bir psu almak bence saçma sonuçta bronz daha çok elektrik harcıyorBiostar anakartlı olan14.059, diğeri 14.589.
Dark değil, Darkflash, Kasa yönünde sıkıntı çıkarmaz psu'su eh işte.bilgisayarların fiyatları ve sizin bütçeniz nedir? dark model'lerini önermem başka model'lere yönebilirsiniz.
İlk sistem daha iyi gibi palit iyi bir markadır(ve eski bir markadır) alabilirsinizBütçem 14.000.
Kendim toplamak bende isterim ama montaj yapmayı bilmiyorum(ikisinide almamanı kardeşim sırf işlemci ve ekran kartını iyi alacaksın diye diğer bazı parçalardan kısılmaz bende 3070 ve 5 5600x toplucam ama sabrediorum şu stoklara oturmasını)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendin topla