Neler Yeni

Bu ilanda ki 6900XT yi almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
Öncelikle sarı site ilanı paylaşmak yasak mı değil mi bilmiyorum yasaksa hemen kaldırırım fakat şu https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-ekran-karti-sifir-garantili-1078156886/detay linkte ki ekran kartını almayı düşünüyorum sıcaklık değerini de paylaşmış fiyatı ısı değerleri falan sizce nasıl ? güvenilir midir her türlü testi gelip yapabilirsiniz falan demiş nelere dikkat etmeliyim pek bir bilgim yok bu konularda...

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iki kartta iyi garantisi var zaten ilk kartın sorun çıkçağını düşünmüyorum ama sorun çıkarsa sahibine iade edersin yada garantiye yollarsın.
hocam iyi olduğunu nereden anladın kusura bakma pek bilgim yok bir de iade kabul etmeyebilir adam der ben verirken çalışıyordu diye ben geçen seneydi sanırım klavye takas ettim adamla adamın verdiği klavye de 6-7 tane tuş basmıyordu adama çektim video gönderdim dedi ki ben verdiğim de sağlamdı dedi ben de geri iade etmek isteyince engelledi beni bu tür şeylerle karşılaşmak istemiyorum o yüzden soruyorum attığım adamların ilanında da birden fazla ekran kartı olduğu için miningcidir diye korkuyorum

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
hocam iyi olduğunu nereden anladın kusura bakma pek bilgim yok bir de iade kabul etmeyebilir adam der ben verirken çalışıyordu diye ben geçen seneydi sanırım klavye takas ettim adamla adamın verdiği klavye se 6-7 tane tuş basmıyordu adama çektim video gönderdim dedi ki ben verdiğim de sağlamdı dedi ben de geri iade etmek isteyince engelledi beni bu tüe şeylerle karşılaşmak istemiyorum o yüzden soruyorum
Hocam böyle şeyler önemli tabii ki imkanınız varsa test edip almanızı öneririm ve cihazın temiz olduğunu düşünme sebebim kgf var.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
Hocam böyle şeyler önemli tabii ki imkanınız varsa test edip almanızı öneririm ve cihazın temiz olduğunu düşünme sebebim kgf var.
ilk ilanı mı diyorsunuz hocam yani ben 2. diye düşündüm daha düşük fiyatlı ve param güvende ile sattığu için ama bilemedim şimdi

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
ilk ilanı mı diyorsunuz hocam yani ben 2. diye düşündüm daha düşük fiyatlı ve param güvende ile sattığu için ama bilemedim şimdi
Hocam test etme imkanınız varmı kartları?

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
Hocam test etme imkanınız varmı kartları?
get li olanı test etme imkanım yok ama get ile satıyor avantajım o beğenmezsem iade ederim diğeri ise test edebilirim adamın sisteminde, yakın oturuyor bana

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
get li olanı test etme imkanım yok ama get ile satıyor avantajım o beğenmezsem iade ederim diğeri ise test edebilirim adamın sisteminde, yakın oturuyor bana
Test edip alabilirsin adamın evine git istediğin bütün testleri yap fps değerlerini sıcaklık değerlerini ölç ve memnun olursan satın al:)

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Cem
full nvidia 10 tane kart satıyor mining ihtimali %200 denebilir,ben şahsen inanmadım kartın kullanılmadığına ve fiyat çok yüksek tuf u 9500e koyanlar var...

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
618
İsim
Onur
ilk kartın fiyatı iyi söyledikleri doğru ise çok iyi fiyat
adam bana biraz sıkıntılı gibi geldi burada çok fazla kart var elinde satıyor
yerinde görmeden almanı tavsiye etmem

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Param güvende hariç elektronik eşya almayın sahibindende,ben satıcı metro mesafesinde olsa bile param güvendeyle alıyorum,sorun çıkınca söyleniyorlar ama iade ediyorum bitiyor konu.

Top Bottom