Arkadaşlar ilanın sahibi benim. Kendisi 20tl ilan için 15tl bütçesi olduğunu söyledi ve kabul ettim. Ardından 11tlsi olduğunu söyledi ve yine kabul ettim. Zaten bu işte zararda olduğum için son satışlarımdı elimde kalan SAĞLAM hesapları veriyordum. Kendisine hesabı verdikten 2 saat sonra kendisi ban yediğini söyledi ve bende ana aldığım kişiye ilettim ve kendisi aynen şunu dedi:
Hesabı verdikten sonra ban yesiyde neden hala uğraşıyorsun ki? Bende arkadaş mağdur olmasın diye elimde kalan hesapları tek tek denettirdim hatta 3 veya 4 olması lazım hesapta da skinler vardı. Kısaca vicdamının rahatlaması için elimden geleni yaptım. Ekstra olarak kişiye başta tosladan atmasını istedim çünkü black card daha gelmediği için iadesini yapamıyorum ne yazık ki şuan. Aldığım hesaplar ve diğer şeylere 100tlye yakın para harcadım ve yarısını bile kazanmadım. Hak geçmesin diye elimden geleni yaptım ve arkadaşa da düzgünce durumu anlattım. Kendisi de parasının kalabileceğini istemediğini söyledi. Ban yediği halde ona yardım etmek istedim ve ben tedarikçiyle konuşurken beni puanımı düşürmekle tehdit etti. Buradaki tüm arkadaşlar kimsenin hakkını yemeyeceğimi bilir kendisine olabildiğince yardımcı olmaya çalıştım ancak hesap onda iken ban yedi sizce daha ne yapabilirim arkadaşlar lütfen.
@Metshi haberdar ettiğiniz için teşekkürler