Kocaelide yaşıyorum evet biliyorum wifi teknolojisi var mini davul gibi bir cihaz takıyorlar binaya ve oradan internet veriyorlardı ve kullandım 1 yıl sanırım ve aşırı berbattı tabi bulunduğum konum ile alakalı olma ihtimalide var burada firmaya laf atmıyorum Yanlış anlaşılmasın
Bazı kullanan tanıdıklar var ve memnunlar ve yakın zamanda artık altyapıdan da internet verdiklerini gördüm evet denenebilir ama ping veya internet kesilme gibi sorunlar yaşama ihtimaliniz var deneyin bir problem olursa Türknete tekrar geri geçersiniz.
Türk telekom ekibi firmayla alakalı diyor, firmada bizlik sorun gözükmüyor diyor kaç sefer öyle oldu ondan sonra saldım zaten. hep aynı şeyler söylüyorlar ondan bilgileri sıfır diyorum.
1) Poyraz net 75 mbps 105 TL
2) Flix net 100 mbps 130 TL
3) pana net 100 mps 100 TL
4) net galaksi 100mbps 130 TL
bunların harici 150 TL geçmeyen firmada önere bilirsiniz. ben bunların harici 5-6 tane daha buldum ama sitelerinin tasarımlarına güvenmedim isimleride tuaftı ondan yazmadım.
1) Poyraz net 75 mbps 105 TL
2) Flix net 100 mbps 130 TL
3) pana net 100 mps 100 TL
4) net galaksi 100mbps 130 TL
bunların harici 150 TL geçmeyen firmada önere bilirsiniz. ben bunların harici 5-6 tane daha buldum ama sitelerinin tasarımlarına güvenmedim isimleride tuaftı ondan yazmadım.
GIBIRNet'e göz gezdirebilirsiniz, Türk Telekom'un 1 temmuz tarihli zammı uygulanmamış haliyle 100 Mbps 110 TL'dir.
Yurt içi ve yurt dışı birçok firmayla ara bağlantısı mevcut olduğundan oyun oynuyorsanız veya pingle işiniz varsa sorun yaşamazsınız.
Fiyat/performans olarak mevcut listenizdeki al-satçı firmalara karşın makul bir alternatif olacaktır.
Ayrıca Netgalaksi'yi listenizden çıkarmanızı öneririm canları sıkılınca TT'ye olan borçlarını ödemiyorlar, aylarca internetsiz kalabilirsiniz.