Bu kablo fan çıklayıcı kablo mu

35Yavuz

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
6
Arkadaşlar anakartım asus prime b650m-r. Kasama ekstra 2 adet fan takmak istiyorum ama anakartımda tek giriş var. İnternetten fan çoklayıcı bakacakken anakartımın kutusunun içinden bu kabloyu gördüm. Bu fan çoklayıcı mı?

Ekler

• IMG_5428B20F-25C3-432A-82E1-2E61AFC83CFE.webp
    IMG_5428B20F-25C3-432A-82E1-2E61AFC83CFE.webp
    425.5 KB · Hit: 20
Arkadaşlar anakartım asus prime b650m-r. Kasama ekstra 2 adet fan takmak istiyorum ama anakartımda tek giriş var. İnternetten fan çoklayıcı bakacakken anakartımın kutusunun içinden bu kabloyu gördüm. Bu fan çoklayıcı mı?
Kontrolcü bu sanırım, tam fotoğrafını çekmen lazım.

doğrudur.4 pinli olan kısmı pwm fan giriş yerine takacaksınız sonrasında kontrolcuye.

doğrudur.4 pinli olan kısmı pwm fan giriş yerine takacaksınız sonrasında kontrolcuye.
Yani sol taraftaki başı anakartın kasa fanı girişine takacağım diğer tarafına da aldığım iki fanın kablosunu takacağım değil mi
İki tanesinde pwm bir tanesinde pwm/fg yazıyor

Ekler

• image.webp
    image.webp
    728.9 KB · Hit: 11
Yani sol taraftaki başı anakartın kasa fanı girişine takacağım diğer tarafına da aldığım iki fanın kablosunu takacağım değil mi

İki tanesinde pwm bir tanesinde pwm/fg yazıyor
Valla anlamadım ne olduğunu, benim kontrolcüye benzemiyor :kekw:

çoklayıcıya benziyor. Bir başını anakarta takım diğer başlarına da fan kablolarını takıp kullanabilir miyim bilen varsa yazabilir mi acaba ya

Geri