Neler Yeni

Bu Kalemi Bana Sat / Nasıl Satarsın ?

Vares

80+
Reaksiyon skoru
101
Bu kalemi bana sat. Nasıl satardunız ? Nasıl bir yaratıcılık sergilerdiniz ? Fikirlerinizi bekliyorum.

Bu kalemi bana sat. Nasıl satardunız ? Nasıl bir yaratıcılık sergilerdiniz ? Fikirlerinizi bekliyorum.
10 Dakika zaman ayırıp izlemenizi tavsiye ederim dostlar.

Kalemi bedavaya vermemi ister misin? Sadecw bir imza atman yeterli😉 Unuttum kalemin yoktu bunu sana 5e bırakırım

yazarak zorda ağzım güzel laf yapar o kalemi sana satar artı + başka bişey daha satardım yanımda işi bilecen işe gitmicen :D

Ceketimin sol cebinden bir çek defteri çıkarırdım ve masaya koyardım.
Karşıdakinin kalemi alması için yeterli bir sebep :D .

1614896735270.png

Olayın orijinali bu filmde

Evet arkadaşlar elimde bir kalem var ucu bitince doldurulabiliyor ve arkasında ki yere basınca uç çıkıyor yukarı kaydırıp alabilirsiniz.

Bak abi şimdi bu kaleme bak, ne görüyorsun? Muhtelemen basit bir kalem değil mi? Ama bu kalem öyle değil abi, alıyorsun abi, tükenmez kalem olunca kısa süreli oluyor abi o yüzden şimdi bunun 2 modu var, hem uçlu kalem oluyo hem tükenmez kalem oluyo abi. Bak abi bu kalemi Avrupa'da almaya çalışsan en az 15 euro ister senden bak abi 15 euro 134 lira 94 kuruş yapıyor, senin 1 günlük kazancından fazla ben sana bunu 5 TL'ye satıyorum en kötü gidersin 2. elden Avrupa'dan aldım diyip 50 TL'ye satarsın satamazsan da kullanırsın nolucak ya al hayrını gör bak bu kağıtta garantisi var en az 5 yıl gidiyor abi bu kalem eğer 5 yıl götürmezse seni gel burada adımı iftiracı, yalancıya çıkar.

En iyi kalem budur. Dünyanin bütün meshurlari bununla yaziyor. Ingiltere krali, rahmetli baskan Kennedy, tacsiz kral Pele, Beckenbauer, kaleci Maier, Nadia Comaneci, Brigitte Bardot, Fenerbahceli Cemil. Hepsi söhretlerini bu kaleme borcludurlar.

Geri