Çözüldü✓ Bu kart alınır mı indirimle

Hocam taksit için sormuyorum bu hepsipay puanı almak için yine kart mı lazım onu soruyorum
Yok hocam onun kendi sanal kartı mevcut zaten hepsipay ödeme görürsünüz profil bölümün de

Yok hocam onun kendi sanal kartı mevcut zaten hepsipay ödeme görürsünüz profil bölümün de
Hocam snrjde nasıl kullanicam bu kartı (sizide çok meşgul ettik kusura bakmayın.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam snrjde nasıl kullanicam bu kartı (sizide çok meşgul ettik kusura bakmayın.)
Normal kart gibi kullanılıyormus sağolun hocam

Normal kart gibi kullanılıyormus sağolun hocam
Hocam sorun değil hepsiburadaya gir hepsipaye tıkla orda sanal kart var hepsipaye para yükle ordai hepsipay kart ile ödeme yap zaten geri verir ne kadar verir bilmiyorum ama

burda hepsipay yap

burdan yükle burda ki kartla öde

Ekler

• 1723991680167.png
    1723991680167.png
    7.6 KB · Hit: 29
  • 1723991712794.png
    1723991712794.png
    118.6 KB · Hit: 29
Hocam sorun değil hepsiburadaya gir hepsipaye tıkla orda sanal kart var hepsipaye para yükle ordai hepsipay kart ile ödeme yap zaten geri verir ne kadar verir bilmiyorum ama

burda hepsipay yap

burdan yükle burda ki kartla öde
Siparişi verdim hocam çok sağolun her şey için

Yeni sistem mi toplayacaksınız

Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000MB-Yazma 4000MB M.2 SSD snrjiden bunuda 2.5k ya alacağım başka bir şey yok şuan​

ddr5 ise bütçe varsa 7800x3d yoksa 7500f işlemci
İndirim bekleyeyim mi alayım mı şimdi

Alırsam 7500f alırım onun için

Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000MB-Yazma 4000MB M.2 SSD snrjiden bunuda 2.5k ya alacağım başka bir şey yok şuan​

İndirim bekleyeyim mi alayım mı şimdi

Alırsam 7500f alırım onun için
7500f al alabiliyorsan şuan anakart ram psu için indirim bekle

Hocam siparis teslim edildi ama hepsipayda bir para aktarımı gözükmüyor hepsipay üzerinden yapmıştım siparişi kendisi gelecek mi iletişime geçmek mi lazim
Hocam o konu hakkında bilgim yok ama hepsibura’da ile iletişime geçip sorun isterseniz belki 2 hafta sonra filan geçebilir iade muhabbeti olmasın diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,638
Üyeler
187,219
Son üye
canelvan44
Geri