- Reaksiyon skoru
- 924
Yok hocam onun kendi sanal kartı mevcut zaten hepsipay ödeme görürsünüz profil bölümün deHocam taksit için sormuyorum bu hepsipay puanı almak için yine kart mı lazım onu soruyorum
Yok hocam onun kendi sanal kartı mevcut zaten hepsipay ödeme görürsünüz profil bölümün deHocam taksit için sormuyorum bu hepsipay puanı almak için yine kart mı lazım onu soruyorum
Hocam snrjde nasıl kullanicam bu kartı (sizide çok meşgul ettik kusura bakmayın.)Yok hocam onun kendi sanal kartı mevcut zaten hepsipay ödeme görürsünüz profil bölümün de
Normal kart gibi kullanılıyormus sağolun hocamHocam snrjde nasıl kullanicam bu kartı (sizide çok meşgul ettik kusura bakmayın.)
Hocam sorun değil hepsiburadaya gir hepsipaye tıkla orda sanal kart var hepsipaye para yükle ordai hepsipay kart ile ödeme yap zaten geri verir ne kadar verir bilmiyorum amaHocam snrjde nasıl kullanicam bu kartı (sizide çok meşgul ettik kusura bakmayın.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Normal kart gibi kullanılıyormus sağolun hocam
Siparişi verdim hocam çok sağolun her şey içinHocam sorun değil hepsiburadaya gir hepsipaye tıkla orda sanal kart var hepsipaye para yükle ordai hepsipay kart ile ödeme yap zaten geri verir ne kadar verir bilmiyorum ama
burda hepsipay yap
burdan yükle burda ki kartla öde
Hangi modeli verdiniz hocam hayırlı olsunSiparişi verdim hocam çok sağolun her şey için
7800xt hocam 7900 e bütçem çıkmadı diğer parçalar için öneriniz varsa dinlerimHangi modeli verdiniz hocam hayırlı olsun
Yeni sistem mi toplayacaksınız7800xt hocam 7900 e bütçem çıkmadı diğer parçalar için öneriniz varsa dinlerim
EvetYeni sistem mi toplayacaksınız
ddr5 ise bütçe varsa 7800x3d yoksa 7500f işlemci
Yeni sistem mi toplayacaksınız
İndirim bekleyeyim mi alayım mı şimdiddr5 ise bütçe varsa 7800x3d yoksa 7500f işlemci
7500f al alabiliyorsan şuan anakart ram psu için indirim bekleKingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000MB-Yazma 4000MB M.2 SSD snrjiden bunuda 2.5k ya alacağım başka bir şey yok şuan
İndirim bekleyeyim mi alayım mı şimdi
Alırsam 7500f alırım onun için
Hocam siparis teslim edildi ama hepsipayda bir para aktarımı gözükmüyor hepsipay üzerinden yapmıştım siparişi kendisi gelecek mi iletişime geçmek mi lazimHepsipay değil hocammm hepsiburada world (kredi kartııı)
Hocam o konu hakkında bilgim yok ama hepsibura’da ile iletişime geçip sorun isterseniz belki 2 hafta sonra filan geçebilir iade muhabbeti olmasın diyeHocam siparis teslim edildi ama hepsipayda bir para aktarımı gözükmüyor hepsipay üzerinden yapmıştım siparişi kendisi gelecek mi iletişime geçmek mi lazim