Çözüldü✓ Bu kasaya ARCTIC Liquid Freezer II ARGB 360 sığar mı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,382
ARCTIC Liquid Freezer II ARGB 360 almayı düşünüyorum ama kalın olduğu ve anakarta deyebildiği söyleniyor. Emin olamadım satıcıya sordum onlarda emin olamadı :D
Kasa: https://ty.gl/o1s4uyeogj
Anakart: MSI PRO B660M-A DDR4
Soğutucu: ARCTIC Liquid Freezer II ARGB 360

Sığabilir fakat o tarz kasa tavsiye etmem hava akışı yok neredeyse bu ürüne bakabilirsin
1719487634754.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada şimdi baktım da o anakarta o sıvı soğutma bloktan dolayı olmaz

Şaka yapıyorum de lütfen ya

O
Sığabilir fakat o tarz kasa tavsiye etmem hava akışı yok neredeyse bu ürüne bakabilirsinAlıntıyı görüntüle

oluyordur ya bir şekilde

Sığabilir fakat o tarz kasa tavsiye etmem hava akışı yok neredeyse bu ürüne bakabilirsinAlıntıyı görüntüle

Ben kasa önerisi istemedim ayrıca soruma cevap vermek dışında her şeyi yapmışsın çok canım sıkıldı o kadar araştırıp karar vermiştim soğutucuya ve zaten anakart alacak bütçe ayıramamda

Büyük ihtimal sığar gibi. Üst boşluk baya mesafeli gözüküyor. Yorumlardan birisi sıvı soğutma takmış gayet geniş yer var hala. Arctic biraz daha kalın olmasına rağmen sığar gibi.

Büyük ihtimal sığar gibi. Üst boşluk baya mesafeli gözüküyor. Yorumlardan birisi sıvı soğutma takmış gayet geniş yer var hala. Arctic biraz daha kalın olmasına rağmen sığar gibi.
Umarım

Peki arkadaşın dediği gibi soğutma bloğu anakarta sığmaz mı

Umarım

Peki arkadaşın dediği gibi soğutma bloğu anakarta sığmaz mı

Anakartın üstündeki VRM soğutucusu biraz büyük duruyor. Ama yine de biraz zorlayıp sığacağını düşünüyorum. Eğer olmazsa yan tarafa takarsın radyatörü.

Anakartın üstündeki VRM soğutucusu biraz büyük duruyor. Ama yine de biraz zorlayıp sığacağını düşünüyorum. Eğer olmazsa yan tarafa takarsın radyatörü.
'👍🏻' işaretini hangisine attın

Geri