Df pollux mesh 650W 80+Br mid tower kasam var sıvı soğutma acicam ama kac mm almam gerektiğini bilmiyorum internette araştırdım ama bir şey bulamadım veya bulduysamda anlamadım islemci 5600 var fikirlerinize açığım.
Df pollux mesh 650W 80+Br mid tower kasam var sıvı soğutma acicam ama kac mm almam gerektiğini bilmiyorum internette araştırdım ama bir şey bulamadım veya bulduysamda anlamadım islemci 5600 var fikirlerinize açığım.
Yorumun için teşekkürlerer Thermalright olan daha iyi gibime geldi şu anlık bunda karar kıldım acaba birde termal macun önerme şansınız varmi ve aynı zamanda macunu ne kadar zamanda bir değiştirmem gerekir?Alıntıyı görüntüle
240mm sıvı soğutma destekliyor.
R5 5600 için sıvı soğutma almana gerek yok overclock yapmayacaksan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
(Linklerde sorun var gaming.gen den kopyalayınca link olarak gözükmüyor)
Thermalright Peerless Assassin 120 SE - 1499TL
Şunu alabilirsin sıvı soğutma yerine, R7 7800X3D gibi işlemcilerde de çok başarılı olduğu söyleniyor. İleride sistemine yükseltme yaparsan aynı soğutucuyla devam edersin.
Alternatif olarak şunu önerebilirim:
Snowman T6'yı bende R5 5600 ile kullanıyordum, oldukça serin tutuyordu ısınmıyordu.Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatları ve Özellikleri
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ama arada 300TL fiyat farkı var Thermalright ile, bence o 300TL ye değer ama yoksa bunu da alabilirsin.
MX6 öneririm f/p bir macundur.Yorumun için teşekkürlerer Thermalright olan daha iyi gibime geldi şu anlık bunda karar kıldım acaba birde termal macun önerme şansınız varmi ve aynı zamanda macunu ne kadar zamanda bir değiştirmem gerekir?