Kyrosmurat
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 20
- İsim
- Murat Efe
Benim 12 sınıftan beri hoşlandığım biri var kız çok hoş ve iyi biri ve aynı mahallede de oturuyoruz aramız iyi sayırlır pek yakından degil her okul çıkışı dolmuşta ona bakıyordum bi keresinde dolmuş boş olmasına rağmen yanıma geldi oturdu hiç konuşmadı bazen ben onun yanına oturuyordum boş oldu zaman ama hiç nedense benle konuşmuyor o konuşmadı için de benim konuşasım gelmiyor bundan 1 ay önce instgram dan istek attım kabul etmedi neden herhalde görmemiştir dedim geri çekip tekrar attım sonra şunları yazdı " neden istek atıyorsun kabul etmiyorum işte " bunu dedik den sonra çok üzüldüm yani donup kaldım o anda ne yazsam bilemedim,
yani kısacası beyler bu kız bana yarar mı ailesi ile benim ailem iyi anlaşıyor yolda sokakta konuşurlar onun kız kardeşi var küçük benim de ikisi de iyi anlaşıyor bunu neden söyledim bilmiyorum işte yani hala da seviyorum ama.bir. türlü konuşma fırsatımı olmuyor bi kere denedim ağlayacak duruma geldim.
yani kısacası beyler bu kız bana yarar mı ailesi ile benim ailem iyi anlaşıyor yolda sokakta konuşurlar onun kız kardeşi var küçük benim de ikisi de iyi anlaşıyor bunu neden söyledim bilmiyorum işte yani hala da seviyorum ama.bir. türlü konuşma fırsatımı olmuyor bi kere denedim ağlayacak duruma geldim.