Seymenburakk
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
- Bütçe
- 900
Klavye fiyatina gore iyidir ama mouse hakkinda bilgim yok.
Teşekkür ederim technopatta da siz yardımcı olmuştunuzKlavye fiyatina gore iyidir ama mouse hakkinda bilgim yok.
Klavye kesinleşti sadece mouse nasıldır desek daha iyi olur.Teşekkür ederim technopatta da siz yardımcı olmuştunuz
bu adama technopat deme vallaTeşekkür ederim technopatta da siz yardımcı olmuştunuz
Post automatically merged:
Klavye kesinleşti sadece mouse nasıldır desek daha iyi olur.
Aynı isimli bir kullanıcıda dün bana yardımcı oldu herhalde başkası yoktur.bu adama technopat deme valla![]()
Klavye güzel ancak bunları alacaksan ithalat ücreti ödemen gerekiyor 100 küsür lira haberin olsun. Fare de yine aynı markanın üzmez bence alabilirsin
Prime ile 200tl ucuza geliyor kanka sağolKlavye güzel ancak bunları alacaksan ithalat ücreti ödemen gerekiyor 100 küsür lira haberin olsun. Fare de yine aynı markanın üzmez bence alabilirsin
Benim nicki calan yoktur hocam muhtemelen benimdir hatirlamiyorum.Aynı isimli bir kullanıcıda dün bana yardımcı oldu herhalde başkası yoktur.
Mouse hakkinda dedigim gibi bilgim yok hocam incelemesini yapan falan var ise bakabilirsiniz.Teşekkür ederim technopatta da siz yardımcı olmuştunuz
Post automatically merged:
Klavye kesinleşti sadece mouse nasıldır desek daha iyi olur.
Kargo parası hariç olanı demiştim. Ben de daha dün ziyoulang klavye aldım prime ile 2 hafta gelme süresi var bekliyoruz bakalımPrime ile 200tl ucuza geliyor kanka sağol) alıyorum test sonucu atarım unutmazsam