oyun oynarken çok keyifli klavyeler lakin proje, tez vb şeyleri yazarken tam bir işgence aleti alıştıktan sonra bile bazı fonksiyonları yapmak can sıkıcı gelelim alınır mı? konusuna ben almam rampage karşı yargılarım olduğu için ama daha hakim bir arkadaş aydınlatsizi çünkü benlik markalar değil rampage vb şeylerÖnerilerinizi Bekliyorum
Haklısın hocam klavye o konuda kötü ufacık çünkü fonksiyonel özellikleri az. Artı olarak rampage almak yerine amazondan yurtdışından kaliteli marka getirtilir rampage de ingilizce q vb.oyun oynarken çok keyifli klavyeler lakin proje, tez vb şeyleri yazarken tam bir işgence aleti alıştıktan sonra bile bazı fonksiyonları yapmak can sıkıcı gelelim alınır mı? konusuna ben almam rampage karşı yargılarım olduğu için ama daha hakim bir arkadaş aydınlatsizi çünkü benlik markalar değil rampage vb şeyler
BEYAZ MI SİYAH MI SENCE BEYAZ DA ÇOK SOLUK GELDİ AMA Bİ YANDAN DA ÇOK SEXSYDostum ben aldım beyaz olanını beyaz sistem toplamaya çalıştığım için bence sesi de çok hoş mini klavye arayanlar için mantıklı olabilir
Hocam beyaz kesinlikle ya bi de bilek koyma yeri de plastik değil yumuşak bişi beklentim yüksek umarım karşılarBEYAZ MI SİYAH MI SENCE BEYAZ DA ÇOK SOLUK GELDİ AMA Bİ YANDAN DA ÇOK SEXSY
hocam beyaz güzel gibi ailemde sen çok kirliş kullanıyon beyaz çokl kirlenir siytah al diyortlarHocam beyaz kesinlikle ya bi de bilek koyma yeri de plastik değil yumuşak bişi beklentim yüksek umarım karşılar