Neler Yeni

Yardım Bu Klavyeler Sizce Alınır Mı Bu Fiyata Daha İyisi Var Mı

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Önerilerinizi Bekliyorum

Ekler

• AAAAAAAAA.png
    AAAAAAAAA.png
    238.7 KB · Hit: 73
  • bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.png
    bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.png
    238.3 KB · Hit: 72

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Önerilerinizi Bekliyorum
oyun oynarken çok keyifli klavyeler lakin proje, tez vb şeyleri yazarken tam bir işgence aleti alıştıktan sonra bile bazı fonksiyonları yapmak can sıkıcı gelelim alınır mı? konusuna ben almam rampage karşı yargılarım olduğu için ama daha hakim bir arkadaş aydınlatsizi çünkü benlik markalar değil rampage vb şeyler

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
oyun oynarken çok keyifli klavyeler lakin proje, tez vb şeyleri yazarken tam bir işgence aleti alıştıktan sonra bile bazı fonksiyonları yapmak can sıkıcı gelelim alınır mı? konusuna ben almam rampage karşı yargılarım olduğu için ama daha hakim bir arkadaş aydınlatsizi çünkü benlik markalar değil rampage vb şeyler
Haklısın hocam klavye o konuda kötü ufacık çünkü fonksiyonel özellikleri az. Artı olarak rampage almak yerine amazondan yurtdışından kaliteli marka getirtilir rampage de ingilizce q vb.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
Dostum ben aldım beyaz olanını beyaz sistem toplamaya çalıştığım için bence sesi de çok hoş mini klavye arayanlar için mantıklı olabilir

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ben aldım beyaz olanını beyaz sistem toplamaya çalıştığım için bence sesi de çok hoş mini klavye arayanlar için mantıklı olabilir
BEYAZ MI SİYAH MI SENCE BEYAZ DA ÇOK SOLUK GELDİ AMA Bİ YANDAN DA ÇOK SEXSY

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam beyaz kesinlikle ya bi de bilek koyma yeri de plastik değil yumuşak bişi beklentim yüksek umarım karşılar
hocam beyaz güzel gibi ailemde sen çok kirliş kullanıyon beyaz çokl kirlenir siytah al diyortlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,754
Üyeler
164,375
Son üye
my160128
Top Bottom