bebe rexha
80+
bu ürün alınır mı ya da 500 600tl koltuk önerir misiniz?
bütçemi aşıyorBoyun desteği yok, bel desteği kısa gibi duruyor.
Malzeme kalitesi ise çok bir beklentin olmasın.
Almazdım. Türksit ya da Tulpar vardı sanırım onlara bakabilirsin.
Zaten koltuğun markası Türksit.Boyun desteği yok, bel desteği kısa gibi duruyor.
Malzeme kalitesi ise çok bir beklentin olmasın.
Almazdım. Türksit ya da Tulpar vardı sanırım onlara bakabilirsin.
Zaten koltuğun markası Türksit.
Arttırın hocam, kötü koltuk almak almamaktan daha kötü.bütçemi aşıyor
2.5 yıldır kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirimbu ürün alınır mı ya da 500 600tl koltuk önerir misiniz?
nasıl koltuk rahatmı yorumlarda bir yerinin çok ezik olduğu vs söyleniyor uzunca deneyimlerini anlatırmısın2.5 yıldır kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim
Düzgün kullanırsan hiç biri sorunu çıkmaz herhangi hiç bi yeri yırtılmadı ama yazın asla örtüsüz kullanamazsın su oluyor bi yerlerin anlarsınnasıl koltuk rahatmı yorumlarda bir yerinin çok ezik olduğu vs söyleniyor uzunca deneyimlerini anlatırmısın
Boyun kilon çok fazla değilse yaşın küçükse alınırbu ürün alınır mı ya da 500 600tl koltuk önerir misiniz?
Koltuk gayette rahat küçük büyüklükle alakası olduğunu pek düşünmüyorumBoyun kilon çok fazla değilse yaşın küçükse alınır
Ayakları metal değil boyu kısa kol dayama yerleri ayarlanmıyor resimden malzeme kaliteside çok üst durmuyor bu koltuğu kendime alsam beni taşımaz. 90 kiloyumKoltuk gayette rahat küçük büyüklükle alakası olduğunu pek düşünmüyorum