Rexpow
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 51
- İsim
- Yusuf
Uzun zamandir depresif ve yorgun hissediyordum artık hicbirsey bir dal sigara bile tat vermemeye başladı bunun sebebi sadece bir kızdan ibaretti uzun zamandır özlemini duydugum keşke her şey yeniden başlasa dediğim biriydi bugün fakat apartta çalışan arkadaşımı ziyaret amacı gittiğimde o kızın bir baskasiyla o aparta girdiğini gördüm ve bana pis pis bakarak kızın kalçasına şaplak attı sevgilisi sorduğumda ise arkadaşıma yaklaşık 1 senedir aktif olarak gittiğini gördük aparta.Arkadaslar Allah'a inancınız varmı bilmem bu beni ilgilendirmez ama bilin ki Allah sizi birinden alıyorsa o sizin iyiliginiz için yapıyor ve siz bunu benim gibi belki yıllar sonra anlayabilirsiniz belki aylar sonra fakat şunu bilin gençliğini 1 kere yaşıyorsunuz onlar başkalarıyla mutluyken siz kendinizi hirpalamayin eğer siz 1 kişi yüzünden kendinizi hirpalarsaniz sadece kendinize yazık etmiş değil geleceğinize de yazık etmiş oluyorsunuz unutmayın kimse sizden önemli değil ben bugün bunu anladım ve şunu da ekleyeyim eğer bu dünyada yürüyecek hala bir yol varsa koşacak da daha çok adımınız var.Sizde benim gibi yalvarıyorum gençliğinizi hirpalamayin ve dışarı çıkın hayatın gerçek güzellikleriyle yuzleşin yazım hatalarindan dolayı hepinizden özür dilerim vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim hayırlı akşamlar