Neler Yeni

Bu kulaklığı sipariş ediyim mi?

TeknoLore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Baran Kuran
Arkadaşlar biliyorum bu sıralar kulaklık için çok konu açtım farkındayım hepinizden özür diliyorum ama nedense eski konuyu yükseltemiyorum. Neyse kulaklık olarak bunu şimdi sipariş etmeyi düşünüyorum yine de sizlere sormak istedim sizce almalı mıyım veya gaming gecesinde maks 200 210 tl ye daha iyisi var mıdır veya gecenin yıldızı gelir mi fikirlerinizi almak istiyorum hepinize iyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar biliyorum bu sıralar kulaklık için çok konu açtım farkındayım hepinizden özür diliyorum ama nedense eski konuyu yükseltemiyorum. Neyse kulaklık olarak bunu şimdi sipariş etmeyi düşünüyorum yine de sizlere sormak istedim sizce almalı mıyım veya gaming gecesinde maks 200 210 TL ye daha iyisi var mıdır veya gecenin yıldızı gelir mi fikirlerinizi almak istiyorum hepinize iyi forumlar
kulaklık görümez galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Arkadaşlar biliyorum bu sıralar kulaklık için çok konu açtım farkındayım hepinizden özür diliyorum ama nedense eski konuyu yükseltemiyorum. Neyse kulaklık olarak bunu şimdi sipariş etmeyi düşünüyorum yine de sizlere sormak istedim sizce almalı mıyım veya gaming gecesinde maks 200 210 TL ye daha iyisi var mıdır veya gecenin yıldızı gelir mi fikirlerinizi almak istiyorum hepinize iyi forumlar

Güzeldir bütçe için ya bunu al ya da rahatlık bakımından sono alabilirsin

Beren

80+ Gold
Çok övülüyor forumda hatta incelemesi de var forumda. Almanı tavsiye ederim.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

@DonanımFikir @Mert Özkaya

kullandıkları için etiketledim daha çok yardımşarı dokunur :)

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,806
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam