Neler Yeni

Öneri Bu kulakliklar arasinda hangisini seçerdiniz (Bütçe-1000-1500)

hangisi

• Samsung Galaxy Buds FE

• Xiomi redmi buds 5

• QCY HT05 Melobuds ANC 6

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

DogancanYr

80+ Bronze
Galaxy budsta hem düşük gecikme modunu hem de 3d sesi kullanamıyorsun eğer samsung telefonun yeni değil ise.

idkidc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Bs
Buds FE ses kalitesi olarak iyi sayılır fakat anc'si övüldüğü kadar iyi değil, üst segment ürünlerde anc deneyimi olanları asla memnun etmez. Ses iletimindeki gecikme film ve dizilerde sorun yaratmıyor fakat rekabetçi oyunlarda başarısız. Tüm bunları fiyatına göre değerlendirmek gerekirse iyi bir kulaklık diyebiliriz. Müzik, dizi, film ve nadiren yapılacak telefon görüşmeleri için ideal bir seçim Buds FE.

homa_55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kaan üstün
samsung ses kalitesi açısından kesinlikle vasat çokça modelini kunlandım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Jon Snow
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
samsung ses kalitesi açısından kesinlikle vasat çokça modelini kunlandım
rtings bu site bir çok ürünü detaylica analiz ediyor burada ürünü gömmemişler internette de genelde olumlu yorumlar var. Yine de önerilere acigim

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
xiaomi'nin ki nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Jon Snow
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hatali
Mesaj otomatik birleştirildi:

xiaomi'nin ki nasıl?
O site bu kulakligi incelememis ama bir karsilastirma sitesinden üçünü kağit üstünde karşilaştirinca redmi bir tik öne çikiyor ama kullanim deneyimi daha önemli tabi. Kullanip deneyen varsa yazarsa bilgilendirme açisindan sevinirim. versus.com karşilaştirma

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mahir Cengiz

BeKo'O

80+ Silver
Ben de m34 telefon ve buds fe sahibi birisiyim yukarıdaki arkadaşın yazmış olduğu inceleme yerinde ve doğru, anc'si süper değil ama yani bu bütçede zaten üst segment bir anc bekleme yani büyük haksızlık olur. Gecikme ben film dizi falan bunlar da fark etmedim rekabetçi bir kulaklık değil gecikme konusunda onu da belirteyim sen çok düşük gecikme arıyorsan başka modellere yönelebilirsin. Ses kalitesini çok beğeniyorum telefondaki hazır ekolayzır ayarları ile tek tıkla daha gerçek ve daha şiddetli bir ses deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Ben bu bütçede bunu tercih ettim çünkü tasarım hem benim istediğim mini boyut kulağa oturur tarzda hem markaya olan güvenimden dolayı hem de telefonum da samsung olduğu için tam uyumlu ve senkronize bir şekilde kulaklığı kullanabiliyorum. Diğer kulaklık modelleri hakkında bilgim yok ben sadece kendi görüşlerimi belirttim kesinlikle diğer kulaklıklarında kullanıcı incelemelerini araştırmanı ve ona göre bir seçim yapmanı öneririm.

Top Bottom