Neler Yeni

Yardım Bu Kulaklıklar Arasından En İyisi Hangisi?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Selamlar, başlıkta da yazdığı gibi bu dört, beş kulaklık arasında kaldım ve ekim ayı indirimlerinde ya da direkt birini almak istiyorum. Ayrıca 2. el 3 4 ay kullanılmış Cloud 2 Wireless 1100 lira gibi bir fiyata bulabiliyorum. Bunu da düşünebilirim.

HyperX Cloud 2
Corsair HS70 Pro
Corsair Void Elite Wireless
Hyperx Cloud 2 Wireless (2. el ancak 3 4 aylık.)
Steelseries Arctis 5-7

Genellikle CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Kablosuz olursa daha rahat olur ancak kabloluya da hayır demem.

Sizce tercihim hangisinden yana olmalı? Bütçe 800-1200 TL arası ancak ne kadar az o kadar iyi tabii ki..

Kadir_1987

80+ Silver
Selamlar, başlıkta da yazdığı gibi bu dört, beş kulaklık arasında kaldım ve ekim ayı indirimlerinde ya da direkt birini almak istiyorum. Ayrıca 2. el 3 4 ay kullanılmış Cloud 2 Wireless 1100 lira gibi bir fiyata bulabiliyorum. Bunu da düşünebilirim.

Genellikle CS:GO, Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Kablosuz olursa daha rahat olur ancak kabloluya da hayır demem.

Sizce tercihim hangisinden yana olmalı? Bütçe 800-1200 TL arası ancak ne kadar az o kadar iyi tabii ki..
Ortada tavsiye edebilmemiz için bir kulaklık göremiyoruz !

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

HyperX Cloud 2
Corsair HS70 Pro
Corsair Void Elite Wireless
Hyperx Cloud 2 Wireless (2. el ancak 3 4 aylık.)
Steelseries Arctis 5-7

Cloud 2 wireless

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kadir_1987

80+ Silver
Oyun performansı açısından hangisi daha iyidir sizce? Çünkü rahatlık olarak yüzde yüz Arctis 7 olduğunu biliyorum deneyimledim. Bir de Arctis 3 kullanıyordum ve maksimum ses çok düşüktü. Arctis 7de de bu sorun devam ediyor mu acaba bilginiz var mı? @Kadir_1987 @RevenKalr
Ben Steelseries ürünlerinin neredeyse hepsine sahip birisi olarak ve memnun kalarak tavsiye ettim.
Cloud kullanmadım ve kullanmadığım bir ürün ile alakalı yanlış bilgi vermek istemem.
Kullanan arkadaşlar yorumlayacaklardır.
Fakat daha iyi bilgi almak isterseniz karşılaştırmalarını inceleyebilirsiniz.
Hem istatiksel olarak hem de deneyimlemiş kişiler olarak.
Şimdiden güzel günler de kullanın alacağınız ürünü ;)

Top Bottom