Neler Yeni

Bu kulaklılardan hangisini seçmeliyim

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Renas Doğan

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mert Aydınlı
ben olsam ikisi arasından blackshark v2 pro yu seçerdim belki ama asusu pek bilmiyorum belki o daha iyidir ama 2.el steelseriesin pro seriesi arctis pro ve nova pro gibi kulaklıklarda değerlendirilebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Demir
Illa buradan birini onereceksem asus veya hyperx olabilir, digerleri hakkinda pek bi’ bilgim yok. Bunlar disinda farkli alternatif olarak steelseries nova serisi olabilir. Nova 5 performans olarak ortalamadir.

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Renas Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben olsam ikisi arasından blackshark v2 pro yu seçerdim belki ama asusu pek bilmiyorum belki o daha iyidir ama 2.el steelseriesin pro seriesi arctis pro ve nova pro gibi kulaklıklarda değerlendirilebilir
hocam balckshark v2 pro da menteşe kırılma sorunu oluyormuş oyüzden almak istemedim
Ek olarak o kulaklığın oyun performansının çok iyi fakat müzik performansının pek iyi olmadığını duydum. Ben daha dengeli bir performans istiyorum.

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mert Aydınlı
hocam balckshark v2 pro da menteşe kırılma sorunu oluyormuş oyüzden almak istemedim
Ek olarak o kulaklığın oyun performansının çok iyi fakat müzik performansının pek iyi olmadığını duydum. Ben daha dengeli bir performans istiyorum.
evet razerler biraz boğuk gibi verirler sesi bası severler ama netlik çok yoktur seste steelseriesler müzikte güzeller bence

Top Bottom