JolTuna
80+
Merhabalar Thermalright Pearless Assassin alacağım ama anakartım B450 S2H V2 ve Ramlerim Crucial Ballistix 2x8. Soğutucu sığar mı yoksa ramler sorun çıkarır mı?
olculerini bilmiyorum hafif fani yukari montelersin o sorun olmaz muhtemelen ama asil sikinti kasana sigmazsa yan kapagi kapatamazsinMerhabalar Thermalright Pearless Assassin alacağım ama anakartım B450 S2H V2 ve Ramlerim Crucial Ballistix 2x8. Soğutucu sığar mı yoksa ramler sorun çıkarır mı?
Kasam everest flat mesh hocam. 160mm diyor soğutucu ise 155mm. Bir sorun olmaz herhalde, gerçi ben de ilk defa alıyorum. 0.5mm yeterli mi değil mi hiç de bilmemolculerini bilmiyorum hafif fani yukari montelersin o sorun olmaz muhtemelen ama asil sikinti kasana sigmazsa yan kapagi kapatamazsin
Hocam 2. elde 1000 lira civarına buldum bu attığımı. Sıfır ayarında, onu alayım diyorum. Tek korkum ramlerden dolayı sığıp sığmayacağı.Sorun çıkartmaz. 100TL den az farka daha iyisi de mevcut.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
iyzico ile %10 indirim kazan
www.gaming.gen.tr
Ona göre yapılmış. Sığar. Zaten fan yukarı aşağı ayarlanabiliyor. Blokta alçak değil yani.Kasam everest flat mesh hocam. 160mm diyor soğutucu ise 155mm. Bir sorun olmaz herhalde, gerçi ben de ilk defa alıyorum. 0.5mm yeterli mi değil mi hiç de bilmem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 2. elde 1000 lira civarına buldum bu attığımı. Sıfır ayarında, onu alayım diyorum. Tek korkum ramlerden dolayı sığıp sığmayacağı.
Kasam everest flat mesh hocam. 160mm diyor soğutucu ise 155mm. Bir sorun olmaz herhalde, gerçi ben de ilk defa alıyorum. 0.5mm yeterli mi değil mi hiç de bilmem
Hocam 2. elde 1000 lira civarına buldum bu attığımı. Sıfır ayarında, onu alayım diyorum. Tek korkum ramlerden dolayı sığıp sığmayacağı.
Hocalarım teşekkür ediyorum şimdiden sizlere mesajlarınız için. Şöyle de bir fotoğraf bırakayım. Ramler ve işlemci arasındaki mesafe kısa ve ramlerin yüksekliği çok geldi bana. Bu kule tipi soğutucular nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Bir de bu fotoğrafla bakın isterseniz olup olmayacağına.
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır hocam teşekkür ederim tekrardan bilgileriniz için. Bloğun vs. o arasındaki uzunluğu hesap edemiyorum dediğim gibi. Sığar diyorsanız ne ala, geriye satın almak kaldı benim için.Ona göre yapılmış. Sığar. Zaten fan yukarı aşağı ayarlanabiliyor. Blokta alçak değil yani.
Kule tipinde oyle bir ayrim gormedim atx e takilir ama mini atxe uyumlu degildir falan yok bildigim kadariylaKasam everest flat mesh hocam. 160mm diyor soğutucu ise 155mm. Bir sorun olmaz herhalde, gerçi ben de ilk defa alıyorum. 0.5mm yeterli mi değil mi hiç de bilmem
Hocalarım teşekkür ediyorum şimdiden sizlere mesajlarınız için. Şöyle de bir fotoğraf bırakayım. Ramler ve işlemci arasındaki mesafe kısa ve ramlerin yüksekliği çok geldi bana. Bu kule tipi soğutucular nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Bir de bu fotoğrafla bakın isterseniz olup olmayacağına.
Alıntıyı görüntüle
Evet hocam öyle bir dünya yok diye biliyorum ben de. Bu arada konuyla biraz alakasız ama bu attığım kule tipi soğutucu nasıldır? İleriye dönük olarak iyi midir. Ryzen 5 5600 ile kullanacağım, tek bildiğim benim işlemcimi hayli hayli soğutacağı yönünde.Kule tipinde oyle bir ayrim gormedim atx e takilir ama mini atxe uyumlu degildir falan yok bildigim kadariyla
Bence gayet yeterli 5600x icinEvet hocam öyle bir dünya yok diye biliyorum ben de. Bu arada konuyla biraz alakasız ama bu attığım kule tipi soğutucu nasıldır? İleriye dönük olarak iyi midir. Ryzen 5 5600 ile kullanacağım, tek bildiğim benim işlemcimi hayli hayli soğutacağı yönünde.