Neler Yeni

Yardım Bu Kule Tipi Soğutucuya RAMlerim Sıkıntı Çıkarır Mı?

JolTuna

80+

Bünyamina

80+ Platinum

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Alper Uğurcan
olculerini bilmiyorum hafif fani yukari montelersin o sorun olmaz muhtemelen ama asil sikinti kasana sigmazsa yan kapagi kapatamazsin

JolTuna

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olculerini bilmiyorum hafif fani yukari montelersin o sorun olmaz muhtemelen ama asil sikinti kasana sigmazsa yan kapagi kapatamazsin
Kasam everest flat mesh hocam. 160mm diyor soğutucu ise 155mm. Bir sorun olmaz herhalde, gerçi ben de ilk defa alıyorum. 0.5mm yeterli mi değil mi hiç de bilmem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun çıkartmaz. 100TL den az farka daha iyisi de mevcut.
Hocam 2. elde 1000 lira civarına buldum bu attığımı. Sıfır ayarında, onu alayım diyorum. Tek korkum ramlerden dolayı sığıp sığmayacağı.

Hocalarım teşekkür ediyorum şimdiden sizlere mesajlarınız için. Şöyle de bir fotoğraf bırakayım. Ramler ve işlemci arasındaki mesafe kısa ve ramlerin yüksekliği çok geldi bana. Bu kule tipi soğutucular nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Bir de bu fotoğrafla bakın isterseniz olup olmayacağına.
image.jpg

Bünyamina

80+ Platinum
Kasam everest flat mesh hocam. 160mm diyor soğutucu ise 155mm. Bir sorun olmaz herhalde, gerçi ben de ilk defa alıyorum. 0.5mm yeterli mi değil mi hiç de bilmem

Hocam 2. elde 1000 lira civarına buldum bu attığımı. Sıfır ayarında, onu alayım diyorum. Tek korkum ramlerden dolayı sığıp sığmayacağı.
Ona göre yapılmış. Sığar. Zaten fan yukarı aşağı ayarlanabiliyor. Blokta alçak değil yani.

JolTuna

80+

Hocalarım teşekkür ediyorum şimdiden sizlere mesajlarınız için. Şöyle de bir fotoğraf bırakayım. Ramler ve işlemci arasındaki mesafe kısa ve ramlerin yüksekliği çok geldi bana. Bu kule tipi soğutucular nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Bir de bu fotoğrafla bakın isterseniz olup olmayacağına.
Alıntıyı görüntüle
image.jpg

Ona göre yapılmış. Sığar. Zaten fan yukarı aşağı ayarlanabiliyor. Blokta alçak değil yani.
Tamamdır hocam teşekkür ederim tekrardan bilgileriniz için. Bloğun vs. o arasındaki uzunluğu hesap edemiyorum dediğim gibi. Sığar diyorsanız ne ala, geriye satın almak kaldı benim için.

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Alper Uğurcan

Alıntıyı görüntüle
Kule tipinde oyle bir ayrim gormedim atx e takilir ama mini atxe uyumlu degildir falan yok bildigim kadariyla

JolTuna

80+
Kule tipinde oyle bir ayrim gormedim atx e takilir ama mini atxe uyumlu degildir falan yok bildigim kadariyla
Evet hocam öyle bir dünya yok diye biliyorum ben de. Bu arada konuyla biraz alakasız ama bu attığım kule tipi soğutucu nasıldır? İleriye dönük olarak iyi midir. Ryzen 5 5600 ile kullanacağım, tek bildiğim benim işlemcimi hayli hayli soğutacağı yönünde.

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Alper Uğurcan
Evet hocam öyle bir dünya yok diye biliyorum ben de. Bu arada konuyla biraz alakasız ama bu attığım kule tipi soğutucu nasıldır? İleriye dönük olarak iyi midir. Ryzen 5 5600 ile kullanacağım, tek bildiğim benim işlemcimi hayli hayli soğutacağı yönünde.
Bence gayet yeterli 5600x icin
Thermalright genel olarak iyi diye biliyorum bende bunun 7 borulu olan phantom spirit olanini kullaniyorum 14600k sogutmak icin
ileriye donuk olarak bir sey diyemedim tam bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
fatih çomoğlu
dark rock pro4 ile viper xtreme 5 RAM kullanıyorum. RAM clerance normalde desteklemiyor ram 44mm soğutucu 40mm destekliyordu sanırım. fakat fanı biraz yukarı monte edince bir sorun kalmıyor. Siz de aynı şekilde yapabilirsiniz

1884240f-708e-49ea-90f6-71e99aab9965.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,205
Üyeler
172,344
Son üye
Brkkecan21
Top Bottom