Neler Yeni

Bu laptop 4 5 yıl dayanır mı?

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
Tabikide herkesin kullanımına göre değişir fakat ben düzgün kullanırım merak ettiğim 90 dereceleri filan gördüğü için laptoplar bi kaç sene sonra yanma vs olur mu oyunları ultrada oynayınca sıkıntı çıkar mı
Yıllık bakım yaptırsak
Not:Kasa topla demeyin

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Tabikide herkesin kullanımına göre değişir fakat ben düzgün kullanırım merak ettiğim 90 dereceleri filan gördüğü için laptoplar bi kaç sene sonra yanma vs olur mu oyunları ultrada oynayınca sıkıntı çıkar mı
Yıllık bakım yaptırsak
Not:Kasa topla demeyin
bence rahat götürür hele 3 sene bence hiç sıkıntı yapmaz sonra hafif bir yavaş açılma vs olabilir ama belki olmaz laptop bu bilmiyorum

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
geberse ısınmaz çünkü bakım yaptırıcaksın bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur, şuan için 1080p ultra oyunculukta iyi lakin hikaye oyunlarında 60fps altı almaya başladığın dönemlerde mediuma çekersin en kötü low da oynarsın.

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geberse ısınmaz çünkü bakım yaptırıcaksın bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur, şuan için 1080p ultra oyunculukta iyi lakin hikaye oyunlarında 60fps altı almaya başladığın dönemlerde mediuma çekersin en kötü low da oynarsın.
bence rahat götürür hele 3 sene bence hiç sıkıntı yapmaz sonra hafif bir yavaş açılma vs olabilir ama belki olmaz laptop bu bilmiyorum
2 Sene yüksek ayarlarda götürür.
Benim demek istediğim yanma bozulma vs olurmu çünkü max 90 görüyor ilk aldığında bile

Masyta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim demek istediğim yanma bozulma vs olurmu çünkü max 90 görüyor ilk aldığında bile
Yani işlemci 90 derecelerde laptopa sıkıntı çıkartırmı ve monster control merkezinden performans modundan sessiz moda alınca 10 fps farkediyor ama sıcaklık 80 max görüyor

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Can Uzay
Aynı özelliklerde MSI olsa 5 yıl rahat dayanır derdim ama benim aldığım Monster'da 2 yıl sonunda kasasında çatlak ve renk atma oldu ben de satıp daha düşük ekran kartına sahip sıfır MSI aldım 3 yıl kullanıp sattım herhangi bir sorun yoktu satarken de sıfır gibiydi.

Donanım ömrüne bakacak olursak herhangi bir problem yaşayacağını sanmıyorum.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ultrada 5 yıl götürmez ve monster da aşırı aşırı kaliteli laptoplar üretmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,356
Üyeler
163,480
Son üye
dokancapalot
Top Bottom