Neler Yeni

Bu laptop alınır mı ? (Asus rog strix)

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50
eee bu linkteki makine aşırı iyi . konu sahibi olan arkadaş kanka 2 bin tlnin değeri yok yani bence koyun zaten taksitle alcaksınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala şaşkınım fiyatında sorun mu var diye
hem 13. nesil hem 4060
hocam bütçeyi bi tık arttırıp bunu alabilirsiniz https://www.hepsiburada.com/asus-ro...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00003VCSTJ ama arttıramam diyosanızda 4050 li laptop alın 3060 alınmaz artık

bu arada o fiyata 3070de alabilirsiniz yani 4050 4060 ve 3070 seçenekleriniz olsun 3060ı düşünmeyin bile bence
Benim bu bulduğumuza aşık olmam normal mi :love::blobdance:

https://www.gpnteknoloji.com/urun/a...gb-ram-512gb-ssd-8gb-rtx4060-16-inc-fhd-165hz hocam burda 1k daha ucuz site hakkında çok bılgım yok ama güvenilir gibi
Güvenilir satıcı ama hepsiburada da olması gerekli. Zaten bu satıcı hepsiburada ile çalışıyor. Tahminimce birkac gune oraya da koyar laptopu.

RoXaRy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ercan demir
Asusun 3070 serisi gereksiz şekilde pahalıydı en son baktıgımda hocam 4060 varken 3070 almakda mantıksız zaten gerek yok. Size tavsiyem illa asus rog alıcam dmeiyosanız diğer markaların lenovo acer monster hp gibi pclerinin çıkmasını beklemeniz o markalarında iyi pcleri var eğer çok fiyat farkı olursa asusla aralarında tercih edilebilir. Şahsen bende 4060 veya 4070li bi laptop alıcam bende asus rog istiyorum ama diğer markaları yine de bekleme taraftarıyım. Birde bu attıgım laptopun ekranı 16 ben mumkun olursa 18 ınc bı ekranlı laptop arıyorum ama duruma göre 16da alabılırım dediğim gibi diğer markaların pclerine göre karar vereceğim.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
Asusun 3070 serisi gereksiz şekilde pahalıydı en son baktıgımda hocam 4060 varken 3070 almakda mantıksız zaten gerek yok. Size tavsiyem illa asus rog alıcam dmeiyosanız diğer markaların lenovo acer monster hp gibi pclerinin çıkmasını beklemeniz o markalarında iyi pcleri var eğer çok fiyat farkı olursa asusla aralarında tercih edilebilir. Şahsen bende 4060 veya 4070li bi laptop alıcam bende asus rog istiyorum ama diğer markaları yine de bekleme taraftarıyım. Birde bu attıgım laptopun ekranı 16 ben mumkun olursa 18 ınc bı ekranlı laptop arıyorum ama duruma göre 16da alabılırım dediğim gibi diğer markaların pclerine göre karar vereceğim.
Ben buna bayıldım şahsen. Ve asus alma taraftarıyım. Maddiyat izin verdigi an alıcam. Beklemeyi düşünmüyorum.

RoXaRy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
ercan demir
Ben buna bayıldım şahsen. Ve asus alma taraftarıyım. Maddiyat izin verdigi an alıcam. Beklemeyi düşünmüyorum.
O zaman hayırlı olsun şimdiden hocam elinize ulaşınca inceleme paylaşırsanız efsane olur :D

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ayberkd50
O zaman hayırlı olsun şimdiden hocam elinize ulaşınca inceleme paylaşırsanız efsane olur :D
Benim işim belli olmaz. Şöyle tarih verebilirim. 1 aya alırım 😃 yine de teşekkür ederim hocam😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,093
Üyeler
165,635
Son üye
Semef
Top Bottom