Neler Yeni

Bu laptop alınır mı nasıldır ?

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
Bütçem daha düşüktü ve pc toplayacaktım fakat gideceğim lise uzak olduğu için yurtta kalacağım kasayı tasiyamam o yüzden laptop alacağım babam yeterli oku dedi benim biriktirdiklerimle ileriye dönük rahat 5 yıl götürecek sistem alalım dedik bu laptop alınır mı ? Eğer sorarsanız bütçeniz nedir diye belirli bir bütçe yok ailemin tek isteği okuyup hayatımı kurtarmam
Bütçenizi bilmiyorum. Fakat oyun amaçlı bütçeyi fazla zorlamamanı öneririm. Onları zora sokup verdikleri sözü yerine getirmelerinde zorlamamış olursun. Yerinde olsam 1080p hedefli sistemde GTX 1660 yukarısına çıkmazdım. Hatta GTX 1650'ler bile fena değil. İşlemcileri söylemiyorum. Çünkü monsterin işlemcileri genelde yeni nesil oluyor.

rookie27

80+ Gold
Hocam lise için kesinlikle bu kadar iyi bir şeye gerek yok.
Standart 1650 bulunan laptop bile lise hayatı boyunca fazlası ile yetecektir.
Üniversiteye geçeceğin zaman zaten daha iyisini almak zorundasın dediğim gibi lise için bu kadar masrafa gerek yok.

Kaizen0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Efe Kapan
Bütçenizi bilmiyorum. Fakat oyun amaçlı bütçeyi fazla zorlamamanı öneririm. Onları zora sokup verdikleri sözü yerine getirmelerinde zorlamamış olursun. Yerinde olsam 1080p hedefli sistemde GTX 1660 yukarısına çıkmazdım. Hatta GTX 1650'ler bile fena değil. İşlemcileri söylemiyorum. Çünkü monsterin işlemcileri genelde yeni nesil oluyor.
Hocam anladim fakat 1 kere bilgisayar alalım uzun süre götürsün iyisinden olsun her işimi göreyim yükseltmek gerekirse bazı şeyleri üniversiteye geçince yükselteceğim

Flamesa

80+ Silver
Fiyat farkına değecek bir özelliği yok attığınız monsterın. Bunu alıp yükseltme yapabilirsiniz.

Kaizen0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Efe Kapan
Fiyat farkına değecek bir özelliği yok attığınız monsterın. Bunu alıp yükseltme yapabilirsiniz.
Hocam ekran boyutunu ve depolamayı arttırma şansımız var mı?

Flamesa

80+ Silver

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bütçem daha düşüktü ve pc toplayacaktım fakat gideceğim lise uzak olduğu için yurtta kalacağım kasayı tasiyamam o yüzden laptop alacağım babam yeterli oku dedi benim biriktirdiklerimle ileriye dönük rahat 5 yıl götürecek sistem alalım dedik bu laptop alınır mı ? Eğer sorarsanız bütçeniz nedir diye belirli bir bütçe yok ailemin tek isteği okuyup hayatımı kurtarmam
Hocam eğer RAM'ı 2x8 yaptığınızda ekran kartı upgrade edebiliyorsanız bence 16 yapıp ekran kartı upgrade edin derim he yok ise güzel.

Flamesa

80+ Silver
Veya 3070'li bu laptopu alabilirsiniz. İşlemcisi 11800H ile benzer.

Kaizen0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Efe Kapan
Veya 3070'li bu laptopu alabilirsiniz. İşlemcisi 11800H ile benzer.
Tesekkur ederim hocam ama sanirsam 3070 li monster alıcaz

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Windows 10 hazır gelmesi veya xbox game pass ve office 365gün gelmesi boşuna para ekliyor (bence) bence 18-19k ya daha güzelleri bulunabilir. Ya monsterin başka modellerine bakın veya başka markalara yönelin size tek diyeceğim casper'a yaklaşmayın.

Top Bottom