Bence de ama 4050 bence çok kötü vram açısından 4060 almak lazım en az.LOQ bu fiyattaki en kalitelisi denilebilir.
Konu sahibi 4060 alıyor, benim ekran kartı ile işim yok.Bence de ama 4050 bence çok kötü vram açısından 4060 almak lazım en az.
Konu oyun laptopu konusu olunca söylemek istedim.Konu sahibi 4060 alıyor, benim ekran kartı ile işim yok.
İyi yapmışsınız bilgi anlatmak iyidir. Emulator ve Hypervisor ile ilgilendiğim için işlemci ağırlıklı bir model seçtim.Konu laptop konusu olunca söylemek istedim.
Lenovo fiyat performans genelde ama Acer Nitro 5 veya 16 alacağım diye Lenovo veyahut diğer markaların 4060 kartlarını almayıp oyun oynamak isteyenler 4050 falan alıyor. Güncel oyunlar high ayarlar için bile 10 gb vram istiyor şaka gibi.İyi yapmışsınız bilgi anlatmak iyidir. Emulator ve Hypervision ile ilgilendiğim için işlemci ağırlıklı bir model seçtim.
Teşekkür ederim. Herkes kendisine uygun bir şey almalı.Lenovo fiyat performans genelde ama Acer Nitro 5 veya 16 alacağım diye Lenovo veyahut diğer markaların 4060 kartlarını almayıp oyun oynamak isteyenler 4050 falan alıyor. Güncel oyunlar high ayarlar için bile 10 gb vram istiyor şaka gibi.
Sizin seçiminiz mantıklı.
Benim aklıma zamanında 8 gb vram çok büyük diye kazınmıştı. Şu an Forza 5 için bile sorun yaşatıyor.Teşekkür ederim. Herkes kendisine uygun bir şey almalı.
Oyunlar hakkında maximum %5 falan bilgim vardır. O yüzden bir şey diyemiyorum.Benim aklıma zamanında 8 gb vram çok büyük diye kazınmıştı. Şu an Forza 5 için bile sorun yaşatıyor.
2021 yılında çıkan inanılmaz optimize pc portuna sahip bir xbox yarış oyunu öyle düşün, yani oyunların geleceği minimum 8 veyahut 10 gb vram isteyecek minimum ayarlar için. Hani çok uzak tarih değil yani gelecek 1 2 yıl sonrası için konuşuyorum. Şu an kafanda biraz canlanmıştır.Oyunlar hakkında maximum %5 falan bilgim vardır. O yüzden bir şey diyemiyorum.
Canlandı sağolun. 2 senede bir düşük-orta seviye ekran kartları çöp olacak anlattığınızdan çıkardığıma göre.2021 yılında çıkan bir oyun öyle düşün, yani oyunların geleceği minimum 8 veyahut 10 gb vram isteyecek minimum ayarlar için. Hani çok uzak tarih değil yani gelecek 1 2 yıl sonrası için konuşuyorum. Şu an kafanda biraz canlanmıştır.
Akıllı insansın, gerçekten de öyle. O yüzden Nvidia performans değil teknoloji satıyor.Canlandı sağolun. 2 senede bir düşük-orta seviye ekran kartları çöp olacak anlattığınızdan çıkardığıma göre.
Zaten Nvidia için 3060'tan sonra 60 serisi için oyun kartı üretmeyi bıraktı diyorlar bu yüzden. 3060'ın ömrü ne kadar varsa miladının dolmasına 4060'ın da hemen hemen o zaman dolacak ve 4050 şimdiden öldü gibi yeni oyunlarda.Canlandı sağolun. 2 senede bir düşük-orta seviye ekran kartları çöp olacak anlattığınızdan çıkardığıma göre.