Neler Yeni

Bu laptop alınır mi?

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
ard

Shourd

80+ Gold
Almayi düşündüğüm laptop bu ,bu laptopu isteme sebebim 240hz monitörü olması çünkü valorant en çok oynadığım oyun onun dışında rdr2 falan da rahat oynatır gibi gözüküyor sizce nasıl?
fiyat olarak fena değil alınabilinir ekstra öneri istermisiniz?

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Mahir Cengiz
Almayi düşündüğüm laptop bu ,bu laptopu isteme sebebim 240hz monitörü olması çünkü valorant en çok oynadığım oyun onun dışında rdr2 falan da rahat oynatır gibi gözüküyor sizce nasıl?
Güzel fiyat alınır ama ben olsam bunu alırdım. https://www.n11.com/urun/acer-nitro...tu-bilgisayar-47964924?magaza=teknoryabilisim

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
ard
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Mahir Cengiz
Hocam zaten ilk laptopum acer idi ve teknik servis konusunda hakkımı yediklerini düşünüyorum bundan ötürü aceri almak istemiyorum büyük bir önyargım oluştu ekstra birde hpnin 240hz olmasi ilgimi çekti ancak güzel öneri teşekkür ederim
Doğrudur hocam geçmiş olsun ülkede ki bütün servisler sıkıntı ama hp acer'e nazaran bir tık iyidir acerle asus en kötü benim diye yarışıyor. Attığınız cihaz iyidir alınır hocam valo cs rdr2 vs. havada karada oynatır.

Shourd

80+ Gold
bunu öneririm yalnız çok güzerl bi indirim var onla beraber aldığınız ürünle baya indirim yapıyor yanında xbox koluyla 59 oluyor o derece

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
ard
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunu öneririm yalnız çok güzerl bi indirim var onla beraber aldığınız ürünle baya indirim yapıyor yanında xbox koluyla 59 oluyor o derece

Bu da güzel aslinda ama attığım hem daha ucuz hem 32gb ram 1tb hem de 240hz ama sizin attığınız da güzel teşekkür ederim sizinkinin işlemcisi daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğrudur hocam geçmiş olsun ülkede ki bütün servisler sıkıntı ama hp acer'e nazaran bir tık iyidir acerle asus en kötü benim diye yarışıyor. Attığınız cihaz iyidir alınır hocam valo cs rdr2 vs. havada karada oynatır.
Vallahi evet sizde de acer var sanırım dikkat edin ben şanslı çıktım amazon iademi kabul etti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,819
Üyeler
164,916
Son üye
[XRipper]
Top Bottom