Bu laptop alınır mı??

Erdem7659

80+
Reaksiyon skoru
0
Hometech 720C
Merhaba, fazla bütçem yok üniversite için, ders için ve film izlemek için alacağım. Sizce almaya değer mi?

Dostum, asla alınmayacak bir model. İşlemci rezalet, ram çok düşük, ekran tn panel yani renkler soluk ve kalitesiz.

Ben senin yerinde olsam peşin fiyatına 9 taksit ile şu laptobu alırım

O hometechi alıp paranı çöpe atma.
Evet çok iyi bir model değil belkide ama şuan kredi kartım olmadığı için ve aileme de yük olmak istemediğimden dolayı biraz birikmiş paramla bunu almak istedim ama sizce hiç iş görmez mi? Öyle oyunlar falan oynamak için değilde ders için birde arada film işte. Eğer çok kötü hiç almayın derseniz biraz daha beklerim ama çok ağır işler yapacağımı düşünmüyorum, o laptopta buna izin vermez zaten 😁

Evet çok iyi bir model değil belkide ama şuan kredi kartım olmadığı için ve aileme de yük olmak istemediğimden dolayı biraz birikmiş paramla bunu almak istedim ama sizce hiç iş görmez mi? Öyle oyunlar falan oynamak için değilde ders için birde arada film işte. Eğer çok kötü hiç almayın derseniz biraz daha beklerim ama çok ağır işler yapacağımı düşünmüyorum, o laptopta buna izin vermez zaten 😁
O Laptop ile ancak internete girersin, video izlersin. O da ekran kötü olduğu için videolardan zevk alamazsın.

Benim sana tavsiyem o laptobu alma.

Babanın veya bir yakınının mutlaka kredi kartı vardır. Attığım laptobu 9 ay taksitle almaya çalış. Aylık 1.300 tl taksiti olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri