Neler Yeni

Bu Laptop Alınır Mı ?

hberıkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Yetimoğlu
Arkadaşlar bu laptop alınır mı ?
lenovo İdepad Gaming 3

bütçe 10.800 tl. öneri vercekseniz max bütçe bu 10 tl bile geçemem boşa atmayın.

hberıkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Yetimoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
reyiz 60 hz oynadıktan sonra 1660 ti ın sağladıgı +15 fpslik artışının gözle görülür bir farkı kalmıyor .
Reyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 1650TI aldıktan sonra da 4800Hnin bir anlamı kalmıyor.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v12-2-2/ bunu öneririm, 15.6 inçte kör olmaktansa 17.3 inçte hiç olmazsa oyundaki nesnelerin nerede olduğunu rahatlıkla görebilirsin. RTX 2060 almadıktan sonra 120 HZ ve üstü ekranın pek bi mantığı yok ama zaten bu fiyata daha iyisi zor bulunur.

hberıkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Yetimoğlu
Reyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz 1650TI aldıktan sonra da 4800Hnin bir anlamı kalmıyor.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v12-2-2/ bunu öneririm, 15.6 inçte kör olmaktansa 17.3 inçte hiç olmazsa oyundaki nesnelerin nerede olduğunu rahatlıkla görebilirsin. RTX 2060 almadıktan sonra 120 HZ ve üstü ekranın pek bi mantığı yok ama zaten bu fiyata daha iyisi zor bulunur.
alakası yok kardeşim 4800h alıp sadece oyun oynayacagımı mı sanıyorsun .d ki iyi işlemci ekran kartını da iyi besler bu işlemci ekran kartını buz gibi tutuyor bilgine .d 1660 ti tabii ki daha iyi bir ekran kartı ama ben 10 15 fps yüksek alıp ekranda onu hissetmeyeceksim ne diye alayım ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

alakası yok kardeşim 4800h alıp sadece oyun oynayacagımı mı sanıyorsun .d ki iyi işlemci ekran kartını da iyi besler bu işlemci ekran kartını buz gibi tutuyor bilgine .d 1660 ti tabii ki daha iyi bir ekran kartı ama ben 10 15 fps yüksek alıp ekranda onu hissetmeyeceksim ne diye alayım ki ?
önemli olan aldıgın değer değil gözünle gördüğün şeye nasıl yansıdıgı full hd olmayan panelde 200 fps alsan neye yarar gözün ağladıktan sonra oyun fpsle değil gözünle oynanıyor .

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Hissetmeyeceğim hissetmeyeceğim diyip duruyorsun ama bal gidi hissedersin. 1650TI daha ultra grafiklerde 60FPS verebilen bir ekran kartı bile değil günümüz oyunları için ayrıca adam okuma-yazma özürlüsü olsan gerek 1660TI olan laptopun 120HZ olduğunu bile fark etmemişsin. Ayrıca 4 GB VRAMin ile sana bol eğlenceler, 1-2 sene sonra ne olacak acaba merak ediyorum. Neyse ekran kartı yetmemeye başlayınca artık 4800in çekirdekleri çitletip durursun ne diyeyim, ne istiyorsan onu al.

ADAEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Adem
Arkadaşlar bu laptop alınır mı ?
lenovo İdepad Gaming 3

bütçe 10.800 TL. öneri vercekseniz max bütçe bu 10 TL bile geçemem boşa atmayın.
OHA LAN bu laptop 7 küsürdü
neyse

saçmalama adamım kendine gel (tokatlama)
bunu al

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hissetmeyeceğim hissetmeyeceğim diyip duruyorsun ama bal gidi hissedersin. 1650TI daha ultra grafiklerde 60FPS verebilen bir ekran kartı bile değil günümüz oyunları için ayrıca adam okuma-yazma özürlüsü olsan gerek 1660TI olan laptopun 120HZ olduğunu bile fark etmemişsin. Ayrıca 4 GB VRAMin ile sana bol eğlenceler, 1-2 sene sonra ne olacak acaba merak ediyorum. Neyse ekran kartı yetmemeye başlayınca artık 4800in çekirdekleri çitletip durursun ne diyeyim, ne istiyorsan onu al.
knk salla ya 1650 yeterli deil artık bendeki laptoptada o var yeni oyunları akıcı oynatmıyor öyüzden mac i sattım pc toplayacağım

hberıkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Yetimoğlu
Hakaret etmeden fikir anlatamayan bir kardesimizsin galiba sen de Allah yardım etsin .d

hberıkey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Yetimoğlu
Isınma sorunu var
Evet eski kasa

OHA LAN bu laptop 7 küsürdü
neyse

saçmalama adamım kendine gel (tokatlama)
bunu al
Dostum bu laptopun fps sorunu var DC grubundayim bu laptopu alanların ve hepsi iade etmek istiyor.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

ADAEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Adem
Evet eski kasa

Dostum bu laptopun fps sorunu var DC grubundayim bu laptopu alanların ve hepsi iade etmek istiyor.
hiç duymamıştım
aklımda vardı bunu almak ama olabilir idk
dc grubu derken?
discord anladımda isim olarak :D

Top Bottom