Bu laptop alınır mı?

5500u gayette oyun oynatıyor.

Evet geçen yıl oynatıyor olabilir ve aynı model laptop 9000₺ civarında o laptoba vereceğin parayla atıyorum ikinci el gtx 1050ti veya gtx 1650 laptop daha mantıklı değil mi ? Apu oyun yükünü atıyorum 8 ay 15 ay taşır, gtx 1050ti ve diğerlerinin aldığı yükü taşıcağını zannetmiyorum ben bile pubg de 1650 ile 80 fpsyi zar zor alıp zar zor keyifli oynuyorum o adam apuyla nasıl oynasın ? ( Laptop )
 
Evet geçen yıl oynatıyor olabilir ve aynı model laptop 9000₺ civarında o laptoba vereceğin parayla atıyorum ikinci el gtx 1050ti veya gtx 1650 laptop daha mantıklı değil mi ? Apu oyun yükünü atıyorum 8 ay 15 ay taşır, gtx 1050ti ve diğerlerinin aldığı yükü taşıcağını zannetmiyorum ben bile PUBG de 1650 ile 80 fpsyi zar zor alıp zar zor keyifli oynuyorum o adam apuyla nasıl oynasın ? ( Laptop )
Zaten dediğiniz gibi bir oyunu oynamak isterse ya paraya kıyıp 1650 üstü alıcak ya da 2.el bakıcak.
Ama apu ile oyun oynanmaz demek çok yanlış olur.
Pubg optimizasyonu kötü olan bir oyun.
Apu ile gayette çoğu oyunu oynayabilir ama tam anlamıyla bir oyuncu laptopu değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın yerinde ben olsam 2-3k daha ekler 2.el 3050Ti alırdım.
Ama herkes ya üstüne ekleyemiyor ya da 2.ele hiç güvenemiyor.
 
arkadaşlar 2 gün önce mx330 7.9 k idi bence bekleyip alabailir öbür türlü apu tek var ama benim tercihim her türlü iknc el gtx 1650 olurdu
 
Geri
Top