Dalga geçiyorsunuz galiba. Bahsettiğiniz linkte aynı satıcı var. Alacaksa buradan alsın dersen aynı satıcıdan alıyor zaten? 2 Ay garanti süresi yok azıcık inceleyip yorum yaparsanız hoş olur.Bu tür mağazalardan laptop almayın. Kurumsal ve büyük firmalardan alın. Ayrıca garanti süresi 2 ay, yersen
Aynı satıcı olduğunu bilmiyordum sonrasında yazdıklarımı okursan anlarsın. Sitede yanlış yazılmış ama ben gördüğümü söyledim, kör olan sensin bu arada dikkat etDalga geçiyorsunuz galiba. Bahsettiğiniz linkte aynı satıcı var. Alacaksa buradan alsın dersen aynı satıcıdan alıyor zaten? 2 Ay garanti süresi yok azıcık inceleyip yorum yaparsanız hoş olur.
Laptop'a gelecek olursak en son kasada ekran sallanma sorunu vardı. Internette bunu gösterenler var bakabilirsiniz. Onun dışında bir sorunu yoktu gibi. HP'nin orta-üst segment modellerinden birisi. En son bir kampanya yapilmisti, o zamana kadar pek tercih edilen bir model değildi.
Reis ben bunun intel i5 12500 lüsünü 18K ya aldim. Bu laptop son 1 haftadir baya populer. Baya uygun fiyatlı bu bütçe için. Teknorya saticisindan aldım bende. Kendileri onarimi hp yetkili servisinin yaptigini soylediler. Onun disinda benim modelim için pek bir sorun bulamadim. Sadece ekrani tutan menteselwr pek saglam olmadigi için laptobu hareket ettirince ekranin cok titredigini soylediler. Açıkçası diğer markalardaki gibi(ısınma, bozuk ekran, düşük pil performansı, yüksek fan sesi) gibi slrunları bu laptop için dile getirenleri pek görmedim. Bu sebeplen ben açıkçası bu modeli aldım.
Yarın gelicek daha detay istenirse veririm. Ama ben bir sorun cikicagini dusunmedim alirken. F/P ürünüdür
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama 8gb ram yetersiz olabilir bazı oyun ve sistemler için. İlerde ekleme yapmanizi tavsiye ederim
Sağ olasınız cansınız.Dalga geçiyorsunuz galiba. Bahsettiğiniz linkte aynı satıcı var. Alacaksa buradan alsın dersen aynı satıcıdan alıyor zaten? 2 Ay garanti süresi yok azıcık inceleyip yorum yaparsanız hoş olur.
Laptop'a gelecek olursak en son kasada ekran sallanma sorunu vardı. Internette bunu gösterenler var bakabilirsiniz. Onun dışında bir sorunu yoktu gibi. HP'nin orta-üst segment modellerinden birisi. En son bir kampanya yapilmisti, o zamana kadar pek tercih edilen bir model değildi.
Evet, kesinlikle garanti süresi iki ay. Her gördüğünüz şeye inanıp buraya gelip yorum yapmanız biraz absürt.Aynı satıcı olduğunu bilmiyordum sonrasında yazdıklarımı okursan anlarsın. Sitede yanlış yazılmış ama ben gördüğümü söyledim, kör olan sensin bu arada dikkat et
Alıntıyı görüntüle
Yazanı söylüyorum ? Kör müsün ?Evet, kesinlikle garanti süresi iki ay. Her gördüğünüz şeye inanıp buraya gelip yorum yapmanız biraz absürt.
Wow orda 2 ay yazıyor ama benim onu 2 asır sanmam gerekiyordu sorry about thatEvet, kesinlikle garanti süresi iki ay. Her gördüğünüz şeye inanıp buraya gelip yorum yapmanız biraz absürt.
Evet, her gördüğün doğru. Aslında 2 gün yazsa 2 gün garantisi oluyordu. Benim hatam.Yazanı söylüyorum ? Kör müsün ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wow orda 2 ay yazıyor ama benim onu 2 asır sanmam gerekiyordu sorry about that
Oraya yazanların aptallığı... Senin deEvet, her gördüğün doğru. Aslında 2 gün yazsa 2 gün garantisi oluyordu. Benim hatam.
Aynen kardeşim. Başkaların aptallığı veya zeki olduğunu kendi zekanla belirlediğine göre Türkiyenin yüzde sekseni senden zeki oluyor.Oraya yazanların aptallığı... Senin de
Koca bir zortsun.Aynen kardeşim. Başkaların aptallığı veya zeki olduğunu kendi zekanla belirlediğine göre Türkiyenin yüzde sekseni senden zeki oluyor.
Ok boomer :/Koca bir zortsun.