Valla hocam o kadar detaylı bakmadım moralim bozuktu direkt postaladım servise..En son driver sorunlu bir de.
Şarjdayken bu FPS değerleri...Şarjda oynamayı denediniz mi? Pilde veya şarjda performans moduna almama rağmen şarjdayken 2kat daha stabil fps alıyorum
En son driverdan 2 önceki driver ile denedin mi?Valla hocam o kadar detaylı bakmadım moralim bozuktu direkt postaladım servise..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarjdayken bu FPS değerleri...
Allaaah hocam deneyeceksin sen bunu teker teker,para verdin buna.Konuşacaktın.Hocam o kadar detaylı bakamadım ailem direkt aldı elimden benim de sinirim bozuldu sakladılar bilgisayarı sonra postalamışlar...
Hocam ailemin tek derdi dersler... Aldığımız cihaza bağlanmamı bile izin vermiyorlar.. Ama ben vazgeçmeyeceğim... Sistem hayalimi gerçekleştireceğim..Allaaah hocam deneyeceksin sen bunu teker teker,para verdin buna.Konuşacaktın.
Bilemezsin.Hocam ailemin tek derdi dersler... Aldığımız cihaza bağlanmamı bile izin vermiyorlar.. Ama ben vazgeçmeyeceğim... Sistem hayalimi gerçekleştireceğim..
@EMREG Hocam konuşmak iyi geliyor keşke bu forumu 8 ay önce de bilseydim...
@EMREG Servise göndermeden elime geçseydi sizinle driverları incelerdik
Hakkımız yok mu az ve öz oynamaya hocam niye anlamak istemiyorlar ki?¿Bilemezsin.
Çünkü forum 8 aylık bile değil.Neyse ya benimkilerde öyle.Kart yanmıştı babam internetten masaüstü kart bakıyordu ya.
Ben bir sistem istediğimde her yöntemi denedim nazikçe yaklaştım, bana bağırıyorlar azarlıyorlar...Bilemezsin.
Çünkü forum 8 aylık bile değil.Neyse ya benimkilerde öyle.Kart yanmıştı babam internetten masaüstü kart bakıyordu ya.
Türkiyedeki aileler merka pc yanlısı hocam.Ne yaparsın.Orda marka yazınca gereksiz güven oluyor.Hakkımız yok mu az ve öz oynamaya hocam niye anlamak istemiyorlar ki?¿
Ben bir sistem istediğimde her yöntemi denedim nazikçe yaklaştım, bana bağırıyorlar azarlıyorlar...