güzel yorum teşekkür ederim ekranı benim için önemli hem orta düzey işler için kullancağım hemd oyun oynuyorum çok tryhard olan biri değilim hala half life 2 deatch match oynuyorum mesela bu laptop almamın ilk sebebi fifa 23 gibi oyunlarıda oynamak ve bir yerlere götürdüğümde bile hayvan gibi ses çıkarmadan 2 3 saatlik işlerimi halledebilmek (ayrıca içinde bulunan entegre ekran kartı sayesinde eski oyunları 3060 kullanmadan bile oynayabilirim diye düşünüyorum )ekran yönünden belki bulunmaz ama ekran kartı açısında 4060 model dolu
güzel yorum teşekkür ederim ekranı benim için önemli hem orta düzey işler için kullancağım hemd oyun oynuyorum çok tryhard olan biri değilim hala half life 2 deatch match oynuyorum mesela bu laptop almamın ilk sebebi fifa 23 gibi oyunlarıda oynamak ve bir yerlere götürdüğümde bile hayvan gibi ses çıkarmadan 2 3 saatlik işlerimi halledebilmek (ayrıca içinde bulunan entegre ekran kartı sayesinde eski oyunları 3060 kullanmadan bile oynayabilirim diye düşü
ekranda büyük ihtimal daha iyi model yoktur o zaman tercih edebilirsinizgüzel yorum teşekkür ederim ekranı benim için önemli hem orta düzey işler için kullancağım hemd oyun oynuyorum çok tryhard olan biri değilim hala half life 2 deatch match oynuyorum mesela bu laptop almamın ilk sebebi fifa 23 gibi oyunlarıda oynamak ve bir yerlere götürdüğümde bile hayvan gibi ses çıkarmadan 2 3 saatlik işlerimi halledebilmek (ayrıca içinde bulunan entegre ekran kartı sayesinde eski oyunları 3060 kullanmadan bile oynayabilirim diye düşünüyorum )