Neler Yeni

Bu laptop iyi mi? Asus ROG Strix G513-RM

2107

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Yalçın
Arkadaşlar laptop iyi mi asusun bu fiyata daha iyi bir laptopu alınabilir mi? (ekipmanlarım rog serisi)

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
ekran yönünden belki bulunmaz ama ekran kartı açısında 4060 model dolu

2107

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran yönünden belki bulunmaz ama ekran kartı açısında 4060 model dolu
güzel yorum teşekkür ederim ekranı benim için önemli hem orta düzey işler için kullancağım hemd oyun oynuyorum çok tryhard olan biri değilim hala half life 2 deatch match oynuyorum mesela bu laptop almamın ilk sebebi fifa 23 gibi oyunlarıda oynamak ve bir yerlere götürdüğümde bile hayvan gibi ses çıkarmadan 2 3 saatlik işlerimi halledebilmek (ayrıca içinde bulunan entegre ekran kartı sayesinde eski oyunları 3060 kullanmadan bile oynayabilirim diye düşünüyorum :))

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
güzel yorum teşekkür ederim ekranı benim için önemli hem orta düzey işler için kullancağım hemd oyun oynuyorum çok tryhard olan biri değilim hala half life 2 deatch match oynuyorum mesela bu laptop almamın ilk sebebi fifa 23 gibi oyunlarıda oynamak ve bir yerlere götürdüğümde bile hayvan gibi ses çıkarmadan 2 3 saatlik işlerimi halledebilmek (ayrıca içinde bulunan entegre ekran kartı sayesinde eski oyunları 3060 kullanmadan bile oynayabilirim diye düşü

güzel yorum teşekkür ederim ekranı benim için önemli hem orta düzey işler için kullancağım hemd oyun oynuyorum çok tryhard olan biri değilim hala half life 2 deatch match oynuyorum mesela bu laptop almamın ilk sebebi fifa 23 gibi oyunlarıda oynamak ve bir yerlere götürdüğümde bile hayvan gibi ses çıkarmadan 2 3 saatlik işlerimi halledebilmek (ayrıca içinde bulunan entegre ekran kartı sayesinde eski oyunları 3060 kullanmadan bile oynayabilirim diye düşünüyorum :))
ekranda büyük ihtimal daha iyi model yoktur o zaman tercih edebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,766
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp
Top Bottom