H HpLubz 80+ Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 125 Bugün, 00:17 #1 Laptop şuan buna baktım, Laptop Almanyadan gelecek bu 40K'ya geliyor. Yurtdışından getireceğim bu fiyat bandında başka öneri var mıdır? Yurtdışı linki de bu aynıdır herhalde.
Laptop şuan buna baktım, Laptop Almanyadan gelecek bu 40K'ya geliyor. Yurtdışından getireceğim bu fiyat bandında başka öneri var mıdır? Yurtdışı linki de bu aynıdır herhalde.
Ensar1453 80+ Katılım 24 Mayıs 2022 Mesajlar 245 Dahası Reaksiyon skoru 93 Konum Hatay İsim EnsarTelli Bugün, 00:19 #2 Ekran kartı 105w gözün kapalı al MSI zaten kendini kanıtlamış bir firma
J Jiyu 80+ Katılım 9 Kasım 2024 Mesajlar 416 Dahası Reaksiyon skoru 49 İsim Jiyu Bugün, 00:20 #3 cihaz tv incelemelerine ve günlük laptop önerilerine bakabilirsiniz.. detaylı incelemeleri var bir sürü laptopta HpLubz yazmış: Laptop şuan buna baktım, Laptop Almanyadan gelecek bu 40K'ya geliyor. Yurtdışından getireceğim bu fiyat bandında başka öneri var mıdır? Yurtdışı linki de bu aynıdır herhalde. Devamı için tıklayın...
cihaz tv incelemelerine ve günlük laptop önerilerine bakabilirsiniz.. detaylı incelemeleri var bir sürü laptopta HpLubz yazmış: Laptop şuan buna baktım, Laptop Almanyadan gelecek bu 40K'ya geliyor. Yurtdışından getireceğim bu fiyat bandında başka öneri var mıdır? Yurtdışı linki de bu aynıdır herhalde. Devamı için tıklayın...