BU LAPTOP SİZCE NE KADARA SATILIR

afkhoca

80+
Reaksiyon skoru
44
Bütçe
20000

BUGUN ILANA KOYDUGUM LAPTOBUMU SATIP MASAUSTUNE GECMEK ISTIYORUM AMA USTUNE PARA EKLEYEMEM
KACA SATILIR BU LAPTOP
VE BEN NE ALABILIRIM

ALABILECEKLERIM ARASINDA BIR ONERI BU VARDI

BUGUN ILANA KOYDUGUM LAPTOBUMU SATIP MASAUSTUNE GECMEK ISTIYORUM AMA USTUNE PARA EKLEYEMEM
KACA SATILIR BU LAPTOP
VE BEN NE ALABILIRIM

İkinci elde laptop zor satılır yada ucuza gider. Yakın kuzen akraba varsa 15 18 arası satmaya bak temizse tabi. İkinci elde 15 e satılabilir temiz sorunsuzsa. 20 den koy tekliflere göre yol belirlersin. Ama satman uzun sürer

İkinci elde laptop zor satılır yada ucuza gider. Yakın kuzen akraba varsa 15 18 arası satmaya bak temizse tabi. İkinci elde 15 e satılabilir temiz sorunsuzsa. 20 den koy tekliflere göre yol belirlersin. Ama satman uzun sürer
Temiz temiz herhangi bir sorun yok
Cizik bile yok üstünde
Sadece dedigin gibi piyasası yavas galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki bu attığım iki linkten hangisi mantikli almak icin
2. Attigim 2. El olanin elran kartı nasildir

Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1715674245

Birde bu var
Bunu poşver pahalı

KACA SATILIR BU LAPTOP
VE BEN NE ALABILIRIM

Vatandaki bu sistemi al yanınada güzel bi monitör çek 4k ya

Temiz temiz herhangi bir sorun yok
Cizik bile yok üstünde
Sadece dedigin gibi piyasası yavas galiba

Peki bu attığım iki linkten hangisi mantikli almak icin
2. Attigim 2. El olanin elran kartı nasildir
Ben Amd 5700 serisi almazdım. 6000 serisi kullandım. 5000 serisi kullanan arkadaşlarım yazılım driver, Cool whine sorunu yaşadıklarıni hatırlıyorum

Bunu poşver pahalı

Vatandaki bu sistemi al yanınada güzel bi monitör çek 4k ya
Monitör olarak ne önerirsiniz Peki hiç anlamıyorum da

Ben Amd 5700 serisi almazdım. 6000 serisi kullandım. 5000 serisi kullanan arkadaşlarım yazılım driver, Cool whine sorunu yaşadıklarıni hatırlıyorum
Adama sordum hiç sorun yaşamadım dedi ama ben de pek güvenemedim

Adam 2 oyun oynuyordur. Eski driver kullanıyordur. Sorun yaşamaz. Bu işler karışık. Kullanıma göre değişir

Adam 2 oyun oynuyordur. Eski driver kullanıyordur. Sorun yaşamaz. Bu işler karışık. Kullanıma göre değişir
Fifa ve cs sadece oynuyormus fps vs den de anlamam dedi 😅😅 ondanndemekki

6000 serisi nasıl peki

Fifa ve cs sadece oynuyormus fps vs den de anlamam dedi 😅😅 ondanndemekki

6000 serisi nasıl peki
İyi mı veya kötü değil. Önemli olan fiyat uygunsa alınır. 6000 serisine sıfır fiyat çekiyorlar o yüzden alınmaz. Ben arc a750 li sistem kullanıyorum. Sorsak kimse bulaşma der. Ben hikayeli yeni oyunlarda medium high arası 50 60 fps yetiyor. Burda önemli olan ne istedigin. Bunun kararını da sen ve oynamak istediğin oyunlara göre karar vermelisin. Fiyatı uygun bulursan 6000 serisi alabilirsin

Laptopu satıp pc alınca konu açarsın o anki fiyatlardan öneririz

İyi mı veya kötü değil. Önemli olan fiyat uygunsa alınır. 6000 serisine sıfır fiyat çekiyorlar o yüzden alınmaz. Ben arc a750 li sistem kullanıyorum. Sorsak kimse bulaşma der. Ben hikayeli yeni oyunlarda medium high arası 50 60 fps yetiyor. Burda önemli olan ne istedigin. Bunun kararını da sen ve oynamak istediğin oyunlara göre karar vermelisin. Fiyatı uygun bulursan 6000 serisi alabilirsin
Yabi 16bin 17 bin fiyat uygun geliyor bana islemci i3 6000 serisi ekran karti cok ust duzey değil zaten param da ust duzey değil beklentim de o yönde
Cok uçmak kacmak derdim yok

Benim laptop fiyatı ideal mi pazarlik payınida koyunca

Son düzenleme:
Geri