- Bütçe
- 23000
Arkadaşlar ben bu laptopu almak istiyorum sizce yeterli gelirmi bütçem fazla yok
25k'ya 4060 var mı? Excalibur hariçBiraz bekler misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-16-1-full-hd-notebook-fiyati,181749349.html
Ramini 16 yaparak bunu almak daha mantıklı olabilir. 23k için öneremeyeceğim hali hazırda bildiğim yok. 25 olsa 4060'lı önerebilirdim belki.
Excalibur var25k'ya 4060 var mı? Excalibur hariç
İmajı biraz fazla kötü excalibur'unExcalibur var
Bu modelinde değil diye biliyorum genele kıyasla. Bu sefer iyi iş çıkarmış diyorlar kasada. Bir çok yerde bu tür yorumlar görünce önermekten çekinmedim.İmajı biraz fazla kötü excalibur'un
Ben Donanım Haber haricinde pek inceleme videosu bulamadım. Varsa gönderebilir misin? Bu videoda test etmiş ama soğutucu kullandığını belirttiği halde ısınıyor gibi.Bu modelinde değil diye biliyorum genele kıyasla. Bu sefer iyi iş çıkarmış diyorlar kasada. Bir çok yerde bu tür yorumlar görünce önermekten çekinmedim.
Forumda ki insanlar olarak dedim incelemesine bakmadım açıkçası. Ama siz öyle deyince içime bir kuşku düştü biraz araştıracağım bende.Ben Donanım Haber haricinde pek inceleme videosu bulamadım. Varsa gönderebilir misin? Bu videoda test etmiş ama soğutucu kullandığını belirttiği halde ısınıyor gibi.