Neler Yeni

Öneri Bu laptop'lar almaya değer mi? İyiler mi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Arkadaşlar birkaç aya (Temmuz gibi olabilir) sistemimi satıp laptop alacağım. Sizce aşağıdaki laptop'lar iyi mi? Oyunları ultra olmasa da yüksek grafiklerde açabilecek (GTA V, PUBG, JUST CAUSE, BATMAN ARKHAM KNİGHT, CoD Warzone ve yeni çıkacak oyunlar gibi) ve günlük işlerimde kullanabilecek bir şey arıyorum. Bütçem max. 7000-8000TL. Sizce birkaç aya kadar almak istesem aşağıdaki ürünler fiyat performans bakımından işimi görür mü?
1) https://www.hepsiburada.com/monster...isayar-p-HBV000017TV31?magaza=MONSTERNOTEBOOK
2) https://www.teknosa.com/casper-exca...56-w10-home-gaming-notebook-siyah-p-125038155

Eğer başka önerileriniz varsa memnuniyetle gözden geçiririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Freedos ama bunlar. Zaten benim attııklarımla aralarındaki fark ne onu anlayamadım

Tre-x

80+ Silver
Arkadaşlar birkaç aya (Temmuz gibi olabilir) sistemimi satıp laptop alacağım. Sizce aşağıdaki laptop'lar iyi mi? Oyunları ultra olmasa da yüksek grafiklerde açabilecek (GTA V, PUBG, JUST CAUSE, BATMAN ARKHAM KNİGHT, CoD Warzone ve yeni çıkacak oyunlar gibi) ve günlük işlerimde kullanabilecek bir şey arıyorum. Bütçem max. 7000-8000TL. Sizce birkaç aya kadar almak istesem aşağıdaki ürünler fiyat performans bakımından işimi görür mü?
1) https://www.hepsiburada.com/monster...isayar-p-HBV000017TV31?magaza=MONSTERNOTEBOOK
2) https://www.teknosa.com/casper-exca...56-w10-home-gaming-notebook-siyah-p-125038155

Eğer başka önerileriniz varsa memnuniyetle gözden geçiririm.
hocam en sorunlu markalardan seçmişsiniz biri monster çok şikayet geliyor diğeri excalibur onda ise fırın özelliği var xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Freedos ama bunlar.
windows kurulu olanlara 1000 tl daha ekle birde lisansı almaya ne gerek var

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Freedos ama bunlar.
hocam en sorunlu markalardan seçmişsiniz biri monster çok şikayet geliyor diğeri excalibur onda ise fırın özelliği var xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

windows kurulu olanlara 1000 TL daha ekle birde lisansı almaya ne gerek var
Arkadaşların attığı laptop'lar Temmuz gibi daha da ucuzlar mı sizce?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Hiç sanmam hatta artar da bence. "Pandemiden" dolayı fiyatlar artmış. Fiyatların ilk düşüşe geçeceği zaman 2022 sonu bence.
Bir de oyun testlerine baktım ama biraz düşük gibi geldi bana. Ultra da değil, yüksek ayarlarda 30 FPS veriyor bazı oyunlarda... Bu normal bir şey mi bu laptop için?

Tre-x

80+ Silver
Arkadaşların attığı laptop'lar Temmuz gibi daha da ucuzlar mı sizce?
düşmez hocam be4klentiye girmeyin şimdi almanızı tavsiye ederim çünkü bende laptop bakıyordum hatta lenovo ideapad alacaktım ama fiyatı bir anda 7.300 tl den 9.500 tl ye çıktı sonra da 8.500 tl bandında kaldı daha inmez birde yaza doğru çip krizi gelecek ekran kartları ucacak belki daha da pahalanır piyasa

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
düşmez hocam be4klentiye girmeyin şimdi almanızı tavsiye ederim çünkü bende laptop bakıyordum hatta lenovo ideapad alacaktım ama fiyatı bir anda 7.300 TL den 9.500 TL ye çıktı sonra da 8.500 TL bandında kaldı daha inmez birde yaza doğru çip krizi gelecek ekran kartları ucacak belki daha da pahalanır piyasa
Ama Temmuz'dan önce almam mümkün değil... En azından 8.300TL olarak kalsa...

Tre-x

80+ Silver

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Bir de oyun testlerine baktım ama biraz düşük gibi geldi bana. Ultra da değil, yüksek ayarlarda 30 FPS veriyor bazı oyunlarda... Bu normal bir şey mi bu laptop için?
Aslında normal değil ama oyuna göre değişir. Mesela Cyberpunk 2077 içinse çok iyi ama CS:GO için berbat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom